Erco Oluşturma zamanı: 6 Ağustos, 2024 Oluşturma zamanı: 6 Ağustos, 2024 Acaba pendikteki bu spor merkezine gidip antrenman ya da turnuvaya katılanlar var mı aramızda? 1 haftadır komplekse ulaşmaya çalışıyorum ama telefonlara cevap vermiyorlar. Bilenleriniz varsa bizi aydınlatabilirse sevinirim.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2024 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2024 Bahsettiğiniz yer Kurtköy'de bulunuyor. Pendik Belediyesine ait salonun alt katı yüzme havuzu ve basketbol sahası, 2.katı ise masa tenisi salonudur. Burada Pendik Belediyesi sporcuları haftanın belirli günlerinde antrenman yapıyor. Ayrıca veteran sporcularda salonu kullanıyor. Size tavsiyem, bir akşam oraya gidip gerekli gözlemleri yaparak kendinize bir plan yapabilirsiniz.
newwalterwhite Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2024 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2024 Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi 444 81 80 telefon numarası ile ulaşabilirsin. Ayrıca spor komplesinin yerini ve diğer iletişim bilgilerini merak edenler için https://www.tikla.com.tr/sehit-burhan-oner-spor-kompleksi.html Kolay gelsin.
ozan can Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2025 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2025 Tarih: 9.08.2024 Saat: 10:02, Myilik2002 yazdı: Bahsettiğiniz yer Kurtköy'de bulunuyor. Pendik Belediyesine ait salonun alt katı yüzme havuzu ve basketbol sahası, 2.katı ise masa tenisi salonudur. Burada Pendik Belediyesi sporcuları haftanın belirli günlerinde antrenman yapıyor. Ayrıca veteran sporcularda salonu kullanıyor. Size tavsiyem, bir akşam oraya gidip gerekli gözlemleri yaparak kendinize bir plan yapabilirsiniz. Hocam ben pendikte ikamet etmiyorum beni masa tenisi için alırlarmı tesise
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2025 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2025 Merhaba, Alırlar, herhangi bir problem yaşamazsınız. Yalnız yanınızda oynayacak bir arkadaşınız olursa sıkıntı yaşamazsınız.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap