Fırat Yıldırım Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2024 Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2024 Merhaba, başlangıç seviyesi oynuyorum. Oturduğum sitede saat 22:00'a kadar açık salonda veya dışarıda antrenman yapabiliriz. Bolca top aldım, antrenman yapmak isteyen orta seviye oyunculara da ayak uydurabilirim diye düşünüyorum. İlgilenenler mesaj gönderebilir. İyi günler dilerim.
Mert06 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2024 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2024 Fırat Bey Merhabalar, Bağlıcada ikamet ediyorum başlangıç seviyesinde oynuyorum. Birlikte antreman yapabiliriz.
Fırat Yıldırım Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2024 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2024 Özelden mesaj attım Mert Bey.
hilal Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2024 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2024 Çayyolunda Arkadiyuma yakin buz pateni binasinda 4 masa tenisi masasi var,orasi çok gec saatlere kadar acik, rahat ve genis bir alani var . Adim Bilal, orta seviyede.
Volki2787 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2025 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2025 Merhabalar. Ben de Bağlıcada ikamet ediyorum oturduğum yerde tenis salonumuz var. Düzenli veya spontane maçlar yapabiliriz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap