narsilj Oluşturma zamanı: 4 Haziran, 2024 Oluşturma zamanı: 4 Haziran, 2024 Beşiktaş akaretler civarında yaşıyorum, seviye olarak başlangıcın bi tık üstündeyim, birlikte eğlencesine oynayabilecek birini arıyorum, yaş 28
aes1997 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2024 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2024 şirketim dikilitaşta uygun bir yer ayarlarsak oynayabiliriz. seviyemiz benzerdir diye düşünüyorum yaş 27 benimde.
narsilj Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2024 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2024 buralarda oynayabilceğimiz yer varsa haberleşelim bana uyar
Ender-ERDM Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2024 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2024 merhaba, eğer arayışınız devam ediyorsa haberleşip bir organizasyon yapabiliriz.
aes1997 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2024 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2024 Benim için uygundur. İş gereği eylül ortasına kadar yokum sonrasında önceden planlanacak her vakite uyum sağlarım.
Hüseyin Emre Yılmaz Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2024 Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2024 selamlar ben de başlangıç seviyesinden biraz daha ilerdeyim evim beşiktaşta değil ama 7..8 dk mesafede...amatör olarak oynayan kimseye yenilmedim daha:) ama seviyelerimizi anlamak için beraber oynamamız lazım müsait olan varsa 05422797095 numaram ama whatsaptan yazın yabancı numaraları açmayabiliyorum...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap