UmiT74 Oluşturma zamanı: 10 Haziran, 2023 Oluşturma zamanı: 10 Haziran, 2023 Merhaba 2500 civarlarında kombo raket ne almalıyım? O kadar çok marka model var ki.. uzun yıllar beni götürecek raket arıyorum. öneriniz var mı? oynamam orta seviye..
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2023 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2023 Uzun yıllar götürmesi için iyi bir tahta şart lastikler zaten dönemlik, tahta olarak all+ ve off - tahtalara yönel derim sonra hız ve spin ihtiyacını lastik değiştirerek karşılarsın örnek olarak primorac off - yada muadili üzerine yumuşak lastikler, donic bluefire m3 olabilir 1
UmiT74 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2023 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2023 Çok teşekkürler.. alabileceğim en iyi bu şekilde mi? Tahta olarak all+ ve off - bakacağım.. Primorac off- alabilirim. Dönemlik derken kaç ayda bir değişmesi lazım ?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2023 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2023 Oynama sıklığına göre değişir. 6 ay da olabilir, 1 yıl da. Bedava alan bir profesyonelseniz 2 hafta da :) Lastiğin top tutması vs azalıp değiştiçe siz karar verirsiniz. 1
UmiT74 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2023 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2023 Hangi siteden almalıyım .? Hazır kombo olarak link atabilir misiniz ? Hangi siteler güvenli bilmiyorum da
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2023 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2023 Masatenisi. Com olabilir kombinasyon raketler diye sekme var, telefonla yada sitelerindeki yorumlar kısmından ulaşırsan bilgi de verirler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap