Slupmi-Atled Oluşturma zamanı: 9 Aralık, 2022 Oluşturma zamanı: 9 Aralık, 2022 Hepinize merhaba, en iyi Türkçemle konuşmaya çalışacağım! Geri döndüm! Bu sefer elimde kuzeydeki en yüksek seviyedeki bir Hollanda masa tenisi maçının video klibi var! Deplasman takımı (Delta Impuls) şampiyon ve gelecek sezon en düşük ulusal seviyede (3. lig) oynayacak. Hollanda'nın en iyi 150 oyuncusundan biri olan Arnoud Hofman (sıra: 140), bu videodaki en iyi oyuncu. İyi eğlenceler ve ne düşündüğünüzü duymak isterim! 5
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2022 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2022 18 saat önce, Slupmi-Atled yazdı: Hepinize merhaba, en iyi Türkçemle konuşmaya çalışacağım! Geri döndüm! Bu sefer elimde kuzeydeki en yüksek seviyedeki bir Hollanda masa tenisi maçının video klibi var! Deplasman takımı (Delta Impuls) şampiyon ve gelecek sezon en düşük ulusal seviyede (3. lig) oynayacak. Hollanda'nın en iyi 150 oyuncusundan biri olan Arnoud Hofman (sıra: 140), bu videodaki en iyi oyuncu. İyi eğlenceler ve ne düşündüğünüzü duymak isterim! Paylaşım için teşekkürler. İlk dikkatimi çeken solak olan oyuncu fazlalığı çok iyi oynuyorlar. Gözlüklü solak çok çok iyi. 3 lig seviyesi gayet yüksek
Slupmi-Atled Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2022 17 saat önce, Bilal OLGUN yazdı: Paylaşım için teşekkürler. İlk dikkatimi çeken solak olan oyuncu fazlalığı çok iyi oynuyorlar. Gözlüklü solak çok çok iyi. 3 lig seviyesi gayet yüksek Güzel cevap için teşekkürler! Kendiniz oynuyor musunuz ve hangi seviyede?
Timo Boll Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2022 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2022 Muziksiz kesin daha hoş olurdu. Top sesi benim kulağıma daha hoş geliyor!
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2022 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2022 18 saat önce, Slupmi-Atled yazdı: Güzel cevap için teşekkürler! Kendiniz oynuyor musunuz ve hangi seviyede? Oynuyorum ama seviyem bu kadar yüksek değil:) kendimi geliştirecek kadar vaktim yok https://youtu.be/am0kfw012ZA 2
Slupmi-Atled Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2022 6 saat önce, Timo Boll yazdı: Muziksiz kesin daha hoş olurdu. Top sesi benim kulağıma daha hoş geliyor! Görüş için teşekkürler, farklı bir şey denemek istedim. Bir dahaki sefere daha iyi şanslar!
Slupmi-Atled Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2022 Tarih: 11.12.2022 Saat: 19:03, Bilal OLGUN yazdı: Oynuyorum ama seviyem bu kadar yüksek değil:) kendimi geliştirecek kadar vaktim yok https://youtu.be/am0kfw012ZA Güzel videolar, bir aboneniz var! Backhand elin çok iyi. Diğer kauçukları denediğinizi de görüyorum, yani gerçek bir masa tenisi tutkunu! 1
Slupmi-Atled Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2022 @buyukdoguBu konuyu beğendiğiniz için teşekkürler, böyle görmek hoşuma gidiyor!
Slupmi-Atled Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2022 @SaadettinVideoya gösterdiğiniz ilgi için de teşekkür ederiz! 1
Slupmi-Atled Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2022 @Bilal OLGUNBelki biraz geç oldu ama... 'Beğendiğiniz' için teşekkürler!
Slupmi-Atled Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2022 @Timo BollMavi kalp için de teşekkürler. Görmek güzel!
Slupmi-Atled Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2022 @bellekBeğendiğiniz ve izlediğiniz için teşekkürler! 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap