Ceymiss Oluşturma zamanı: 10 Mayıs, 2022 Oluşturma zamanı: 10 Mayıs, 2022 Merhaba 22 yaşındayım giriş-orta seviye oyuncuyum 1
Altay84 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2022 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2022 Merhaba, ben Pendik'teyim. Aynı şekilde partner arıyorum ve orta seviyede oynuyorum. 1
Burak Akkuş Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2022 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2022 Merhabalar, ben de Pendik Yenişehir Mahallesinde oturuyorum. Bu civarlarda Şehit Burhan Öner Spor Kompleksinde oynanabilecek masalar gördüm, anladığım kadarıyla aylık 15 tl lik ücret verilerek oynanabiliyor. Ben de orta seviye oyuncu sayılırım, üniversitede maçlara çıkıyordum ama uzun süredir oynayamadığımdan paslanmış olabilirim Oynamak isteyen olursa bu başlık altında veya özelden bana bildirebilir. Bahsettiğim komplekste veya başka uygun bir yer varsa orada da oynayabiliriz. 1
selims Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2023 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2023 Merhaba 22 yaşındayım giriş-orta seviye oyuncuyum Selamlar,kartal’da oturuyorum, arayınışınız devam ediyorsa gelebilimOrta-ileri seviye(aktif oynuyorum)Tel: 530 134 53 98 Sent from my iPhone using Tapatalk 1
cosimaan Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2023 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2023 Merhaba bende tuzla'da ikamet etmekteyim orta seviye diyebileceğim bir seviyede oynamaktayım ilgilenen olursa dilediğiniz yerlere kadar gelip oynayabiliriz oynamaktan da keyif alıyorum dilerseniz 0545 942 79 18 nolu numaradan veyahut forum üzerinden iletişime geçebiliriz iyi günler. 1
ofle_ee61 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2023 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2023 Merhaba, Tuzlada oturuyorum düzenli olarak kafkalede oynayabileceğim birileri varsa bana watsapptan ulaşabilir. Yaş 31, profesyonel olmasada iyi düzey ofansif oynarım. 05455151967 1
akfiratkerem Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Merhabalar. Kartal tarafındayım ve masa tenisi oynayabileceğim birilerini arıyorum. Çok iyi sayılmasam da kötü değilimdir. İsterseniz yazabilirsiniz fakrap@hotmail.com Kerem Fırat AK
omercandinc Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2024 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2024 Merhaba, Kartal tarafında oturuyorum. Masa tenisinde kötü sayılmam aşırı iyi değilim. Maç yapmak isteyenler varsa oynamak isterim. Mail : omercan74 [@] gmail . com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap