Gamze Oluşturma zamanı: 12 Nisan, 2022 Oluşturma zamanı: 12 Nisan, 2022 Merhabalar ben Sakarya da yaşıyorum ve masa tenisi geçmişim var bu yüzden boş vakitlerimi daha aktif bir şekilde masa tenisi oynayarak geçirmek istiyorum ama maalesef Sakarya da bu aktivite fazla yok
Mustafa0634 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2022 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2022 Aynı İzmit'te de sorun var genelde kucuklere göre düzen kurulmuş yetişkinsen spor salonlarinda dahi uygunluk az
Mehmet54 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2022 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2022 Bu aktivite sakaryada var ama üniversite öğrencilerini kabul etmiyor klüpler. Daha genç yaşta alıp profesyonel seviyede eğiteceklerini söylüyorlar. Lütfü yaman ve atatürk spor salonlarından aynı cevabı aldım. Özel ders vermeye vakitleri yokmuş. Halk eğitimde ise başvuran sayısı 16 yı geçmediğinden kurs açılmıyor. Küçük yaşlara göre düzen kurulmuş.
Selçuk A. Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2024 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2024 Tarih: 13.04.2022 Saat: 01:13, Gamze yazdı: Merhabalar ben Sakarya da yaşıyorum ve masa tenisi geçmişim var bu yüzden boş vakitlerimi daha aktif bir şekilde masa tenisi oynayarak geçirmek istiyorum ama maalesef Sakarya da bu aktivite fazla yok
Selçuk A. Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2024 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2024 Mhb.Bende Sakaryadanım.Orta-ileri düzey arası masa tenisi geçmişim var.Hala Adapazarı'nda yaşıyor ve birlikte oynamak isterseniz iletişime geçebiliriz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap