mert90 Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2022 Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2022 İş çıkışı ya da hafta sonları oynayacak arkadaş arıyorum. Yer bilgisi olan varsa güzel olur ya da birlikte araştırıp bulabiliriz 3 yıl aradan sonra tekrar başladım orta düzeyin üstünde sayılırım. Lise ve üniversite yıllarında bolca oynadım. 1
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2022 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2022 ttbursa.com Bu adreste her seviyede oyuncu bulabilir ve oynayabilirsiniz.
kerem2003 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2022 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2022 merhabalar, bursa nilüferdeyim ben de. masa tenisi oynamak için arkadaş arıyorum, sizinle nasıl iletişime geçebilirim?
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2022 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2022 ttbursa.com Nilüfer de timsah arena karşısında bulunan bu adreste her seviyede oyuncu bulabilir ve oynayabilirsiniz.
Eyl Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2024 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2024 Tarih: 1.03.2022 Saat: 21:08, mert90 yazdı: İş çıkışı ya da hafta sonları oynayacak arkadaş arıyorum. Yer bilgisi olan varsa güzel olur ya da birlikte araştırıp bulabiliriz 3 yıl aradan sonra tekrar başladım orta düzeyin üstünde sayılırım. Lise ve üniversite yıllarında bolca oynadım. Tarih: 15.03.2022 Saat: 22:43, kerem2003 yazdı: merhabalar, bursa nilüferdeyim ben de. masa tenisi oynamak için arkadaş arıyorum, sizinle nasıl iletişime geçebilirim? Bursa’ya yeni taşındım sayılır, ben de partner bulmakta güçlük çekiyorum yakınlarda parkta bir masa var oynayabiliriz. İstanbul’da belediyenin sahilde masaları var oynayabiliyorduk ama burada yok pek sanırım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap