Gözde Oluşturma zamanı: 4 Ocak, 2022 Oluşturma zamanı: 4 Ocak, 2022 Merhaba. Avrupa Yakasi'nda (Istinye, Besiktas gibi merkezi semtler) ya da Anadolu Yakası'nda (Moda, Kadıkoy) masa tenisi oynayabilecegim, kadın partner arıyorum. Orta seviyedeyim.
yuceldal Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2022 Gönderim Zamanı: 6 Ocak, 2022 Selam Gözde Haftasonu müsaitmisin
Gözde Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2022 Bu hafta sonu degilim maalesef.
metinkilic Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2022 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2022 Selam, bende sancaktepede oturuyorum oturduğum yerde partner bulmakta zorlanıyorum. haftasonu uygun vakitlerde oynayabilirim. Ancak erkeğim. illa kadın oyuncu olsun derseniz Anel iş merkezindeki cumartesi turnuvalarda arada kadın oyuncular gelir. göz atabilirsiniz
Gözde Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2022 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2022 Cok tesekkurler ama Umraniye biraz ters kaliyor bana.
Burak344 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2022 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2022 Merhaba Gözde ben Beşiktaş ta oturuyorum bu hafta sonu uygun mu senin için ?
Burak344 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2022 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2022 Tarih: 04.01.2022 Saat: 15:37, Gözde yazdı: Merhaba. Avrupa Yakasi'nda (Istinye, Besiktas gibi merkezi semtler) ya da Anadolu Yakası'nda (Moda, Kadıkoy) masa tenisi oynayabilecegim, kadın partner arıyorum. Orta seviyedeyim. Merhaba Gözde ben Beşiktaş ta oturuyorum bu hafta sonu uygun mu senin için ?
akfiratkerem Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Tarih: 04.01.2022 Saat: 15:37, Gözde yazdı: Merhaba. Avrupa Yakasi'nda (Istinye, Besiktas gibi merkezi semtler) ya da Anadolu Yakası'nda (Moda, Kadıkoy) masa tenisi oynayabilecegim, kadın partner arıyorum. Orta seviyedeyim. Tarih: 07.01.2022 Saat: 02:47, yuceldal yazdı: Selam Gözde Haftasonu müsaitmisin Tarih: 07.01.2022 Saat: 11:38, Gözde yazdı: Bu hafta sonu degilim maalesef. Tarih: 29.01.2022 Saat: 00:02, metinkilic yazdı: Selam, bende sancaktepede oturuyorum oturduğum yerde partner bulmakta zorlanıyorum. haftasonu uygun vakitlerde oynayabilirim. Ancak erkeğim. illa kadın oyuncu olsun derseniz Anel iş merkezindeki cumartesi turnuvalarda arada kadın oyuncular gelir. göz atabilirsiniz Merhabalar. Kartal tarafındayım ve masa tenisi oynayabileceğim birilerini arıyorum. Çok iyi sayılmasam da kötü değilimdir. İsterseniz yazabilirsiniz fakrap@hotmail.com Kerem Fırat AK
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap