Timo Boll Oluşturma zamanı: 30 Aralık, 2020 Oluşturma zamanı: 30 Aralık, 2020 Aşağıdaki Linkler forumda ne kadar biliniyor bilmiyorum, ama bilmeyenler ve bilhassa yeni başlayanlar için, şu pandemi zamanında, bir ilham kaynağı olabilir umuduyla paylaşmak istedim. İyi seyirler. 2
Timo Boll Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2020 Bazıları için gereksiz görünebilir ama ben yinede bu videoları Türkçe altyazılı bakabileceğinizi ver her kanalın birden fazla videolar içerdiğini hatırlatayım. 1
Timo Boll Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2021 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2021 Neler mi var? Mesela bu servisi 0:28 de Timo Boll dahi fark edemiyor
Timo Boll Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2021 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2021 Bu video da masatenisine yeni başlayıpda raketini yavaşmı yoksa hızlımı seçeyim diye düşünenlere gelsin. Çoğu kişinin kontrol edemedıklerı hızlı raketleri kullandıklarını görmekteyim. Olurya birilerine yardımı dokunur. Saygılarımla! https://www.youtube.com/watch?v=9whZOxwBZJM 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap