Ertan Oluşturma zamanı: 12 Mart, 2007 Oluşturma zamanı: 12 Mart, 2007 (düzenlendi) Masa tenisi camiasının en sevilen ve sayılan kişilerinden birisi olan Selçuk Çöplü ağabeyimizi kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Selçuk ağabeyin anısına masatenisi.org sayfasına elimdeki resimlerinini koydum. Masatenisi.org sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 12 Mart, 2007 Ertan tarafından düzenlendi
BurakYalin Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Ne diyeceğimi bilemiyorum.Gerçekten çok üzücü bir haber.Allah rahmet eylesin. 2 sene önceki forum buluşmasında birlikteydik güzel anlarımız olmuştu gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.
Guest Fulya Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Allah rahmet eylesin.çok çok üzüldüm.Yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Kendisiyle tanışmamıştık ama ismini duyduğum şahıslardan biriydi masa tenisi camiası içinde. Allah rahmet eylesin.
Champ Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Selçuk ağabey'e Allah tan Rahmet diliyor yakınlarına Sabır Niyaz ediyorum.Başımız Sağolsun.
Guest semihh1 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Çok üzüldüm. Allah Rahmet eylesin. Bu melun hastalık maalesef bir geldimi kolay kolay gitmiyor. Selçuk Ağabey herzaman dürüst sevecen kişiliğiyle kalplerimizde yaşayacak...
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Masa tenisi camiası çok renkli, neşeli ve sevecek bir sporcusunu kaybetti. İkimizin arasında çok güzel bir diyalog vardı. Beraber yaşadığımız anılarımız bu haberi duyunca birden bire gözümün önünden geçmeye başladı. Hepimizin başı sağolsun. Selçuk ağabeyi çok arayacağız.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Haberi biraz önce okuyunca çok üzüldüm. Selçuk abiyi yıllardan beri tanıyan ve bir çok ortamda onunla beraber olan birisi olarak, camiamız beyefendi, güleryüzlü, samimi ve içten olan çok değerli bir abisini kaybetti. Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve tüm camiamızın başı sağolsun.
Saadettin Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Haberi biraz önce okuyunca çok üzüldüm. Selçuk abiyi yıllardan beri tanıyan ve bir çok ortamda onunla beraber olan birisi olarak, camiamız beyefendi, güleryüzlü, samimi ve içten olan çok değerli bir abisini kaybetti. Allah rahmet eylesin. Ailesinin ve tüm camiamızın başı sağolsun. Şu anda okudum ve tek kelimeyle şok oldum... Mehmet Abinin dediklerine ekleyecek birşey bulamayacağım için kendi adıma da aynı dilekleri sayfama ekleyerek acımızı paylaşıyorum. Benimde tanıdığım ve sevdiğim İstanbul Beyenfendisiydi. Ailesinin ve bizlerin başı sağolsun...
Guest Selcuk4 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Sevgili Selçuk Abi, Sapanca'ya her gittiğimizde Mahmudiye Köyüne Baktıkça Seni hatırlayacağız, senin insanlığını, arkadaşlığını hatırlayacağız. Tüm sevenlerin başı sağ olsun.
Ertan Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Selçuk ağabeyin anısına masatenisi.org sayfasına elimdeki resimlerinini koydum. Masatenisi.org sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
zehra Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2007 BİZ SELÇUK AĞBİMİZİ,ÇOCUKLARIMIZ SELÇUK DEDELERİNİ KAYBETTİ. TANIMAKTAN ÇOK MUTLU OLDUĞUM, SOHBETLERİNE DOYAMADIĞIMIZ, BİRİCİK SELÇUK AĞBİ, NURLAR İÇİNDE YAT, MEKANIN CENNET OLSUN. ZEHRA KIZIM DEMENİ, TELEFONLARINI ŞİMDİDEN ÖZLEDİM. SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ BAŞTA LEVENT OLMAK ÜZERE HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN, ALLAH SABIR VERSİN.
Guest muratkocaeli Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2007 masa tenisi camiasının başı sağolsun. Sevdiğimiz bir abimizdi...........
Melekber Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2007 Çok sevilen ve sayılan bir abi olduğu anlaşılıyor...Allah rahmet eylesin,huzur içinde yatsın.Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Guest hakkisarac Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2007 Allah rahmet eylesin.çok çok üzüldüm.Yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Azoman Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2007 dünya tatlısı selçuk abi; ne mutlu sana arkanda bu kadar çok seven bıraktın....mekanın cennet olsun.
Guest ramsesram Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2007 gerçekten üzüldüm. ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı, selçuk beye de allahtan rahmet dilerim.
Toranomon Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2007 Toprağı bol olsun. Çok özleyeceğim.
Guest bordomavim spor kulübü Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2007 Allah Rahmet Eylesin
hakan.a Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2007 Selçuk beyi tanıyan tüm arkadaşların başı soğolsun, ailesine sabır ve merhuma Allah'tan rahmet diliyorum.
Guest haralambos Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum...
isa.islam Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2007 Bütün masa tenisi camiasının başı sağollsun. Allah yakınlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun.
Guest Arno Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2007 Hepimizin başı saolsun. uzun süredir girmiyordum bu siteye. Girince de bu haberle karşılaşmak beni çok üzdü. Kendisiyle Ankara buluşmasında tanışmış ve maç yapmıştım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap