OnurY Oluşturma zamanı: 14 Kasım, 2020 Oluşturma zamanı: 14 Kasım, 2020 Selamlar, Benimle aynı dertten muzdarip olan arkadaşlardan haber bekliyor olacağım. Hafta içleri akşam saatlerinde ya da hafta sonları benim için uygundur. Yaş: 28 Seviye: Orta-İleri Sağlıklı günler.
Osman_Gcmn Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2020 Gönderim Zamanı: 15 Kasım, 2020 Merhaba, Maltepede oturuyorum, eşlik edebilirim.
Seçil Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2020 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2020 Tarih: 14.11.2020 Saat: 12:45, OnurY yazdı: Selamlar, Benimle aynı dertten muzdarip olan arkadaşlardan haber bekliyor olacağım. Hafta içleri akşam saatlerinde ya da hafta sonları benim için uygundur. Yaş: 28 Seviye: Orta-İleri Sağlıklı günler. Merhaba müsait olduğunuzda haberleşip oynayabiliriz
esrarte Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2020 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2020 Göztepe yada Bostancı'ya kadar iner mi bu oluşum acaba :D. Olursa ufak çaplı, orta-ileri düzey bir oyun/antreman düzenine katılmak isterim. yaş;30. düzeye de orta ileri diyelim hadi.
BerkayG Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2020 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2020 Ümraniyede oturuyorum konuşup buluşmak için yazışalım
akfiratkerem Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2024 Merhabalar. Kartal tarafındayım ve masa tenisi oynayabileceğim birilerini arıyorum. Çok iyi sayılmasam da kötü değilimdir. İsterseniz yazabilirsiniz. fakrap@hotmail.com Kerem Fırat AK
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap