Misafir Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2007 Oluşturma zamanı: 10 Mart, 2007 arkadaşlar bu hafta sonu cumartesi günü kısa süreli do olsa donic coppa kullanma fırsatı buldum. diğer kullanan arkadaşlar ne derler bilemem ama ben çok kısa süre kullanmama raümen hayran kaldım. istediğiniz herşeyi yapabiliyosunuz kesme den tutunda spin e kadar. özellikle harkulade düzeyde dolu spinler atabiliyosunuz kullandıysanız sizin görüşleriniz???
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2007 Raketimin forehand tarafında coppa jo gold var. Bu laastik donic markasının en hızlı ve spinli lastiği.Ama sadece lastik yeterli değil. Tahta da önemli. 3 aydır kullanıyorum. yalnız ben spin yerine sert vuruşlar için kullanıyorum ve memnunum. donic markasının coppa adında 5 farklı lastiği var sen hangisini kullandın ki.
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2007 arkadaşlar bu hafta sonu cumartesi günü kısa süreli do olsa donic coppa kullanma fırsatı buldum. diğer kullanan arkadaşlar ne derler bilemem ama ben çok kısa süre kullanmama raümen hayran kaldım. istediğiniz herşeyi yapabiliyosunuz kesme den tutunda spin e kadar. özellikle harkulade düzeyde dolu spinler atabiliyosunuzkullandıysanız sizin görüşleriniz??? açıkçası dikkat etmedim arkadaşla antremandan sonra 2 maç yaptık. gitmeden önce 1 5 dk kadar denedim bir set oynadık yani sadece donic coppa olduğunu biliyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap