TheDeimosS Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2020 Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2020 Bandırmaya gidiyorum ve oynayabileceğim bir yer lazım. Bildiğiniz bir yer varsa söyler misiniz ? Ne kadar geç kapanırsa o kadar iyi .
burak acar Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2020 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2020 TheDeimosS bizim mustafakemalpaşa'da (bandırmaya yaklaşık yarım saat uzaklıkta) bir veteran klübümüz var. gece geç saatlere kadar oynama imkanı var. kısaca istediğimiz saatte kapatıyoruz diyebiliriz. eğer bandırmada oynayacak yer bulamazsan bir seçenek olarak değerlendirebilirsin. 1
TheDeimosS Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2020 3 saat önce, burak acar yazdı: TheDeimosS bizim mustafakemalpaşa'da (bandırmaya yaklaşık yarım saat uzaklıkta) bir veteran klübümüz var. gece geç saatlere kadar oynama imkanı var. kısaca istediğimiz saatte kapatıyoruz diyebiliriz. eğer bandırmada oynayacak yer bulamazsan bir seçenek olarak değerlendirebilirsin. hocam pek bilmiyorum oraları . eğer bandırmadan gelen oyuncular varsa belki olabilir . eğer yolu öğrenebilirsem gelip giderim ama.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2020 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2020 Şimdi, burak acar yazdı: TheDeimosS bizim mustafakemalpaşa'da (bandırmaya yaklaşık yarım saat uzaklıkta) bir veteran klübümüz var. gece geç saatlere kadar oynama imkanı var. kısaca istediğimiz saatte kapatıyoruz diyebiliriz. eğer bandırmada oynayacak yer bulamazsan bir seçenek olarak değerlendirebilirsin. Ben gelirim 1
burak acar Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2020 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2020 henüz bandırmadan gelen misafirimiz olmadı zaten muhtemelen bandırmada illaki oynayacak 8-10 kişi vardır diye tahmin ediyorum. ama olurda bulamazsan diye alternatif işte :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap