Batu Dari Oluşturma zamanı: 17 Haziran, 2020 Oluşturma zamanı: 17 Haziran, 2020 Ankara- Cayyolu - Yasamkent - Umitkoy Cevresinde masa tenisi oynayabilecegim bir yer ariyorum en yakin bildigim yer bilkent roll house ama pek yakin degil ve masasi da cok eski. Bildiginiz bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2020 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2020 Metroya binin milli kütüphanede inin. Arı stüdyosunun olduğu caddeden aştiye doğru hemen yürüme mesafesinde emek masatenisi salonu var. Size en yakın yer burası. Ders alabilme ve iyi oyuncularla oynayabilme imkanı var.
kacetinkaya Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2021 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2021 Sayın Batu Dari, Yaşamkent'te yer bulabildiniz mi?
talha23 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2021 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2021 Merhabalar yaşamkent alacaatlı daki masa tenisi salonumuzu kapattık, bilgilerinize 1
Dilem Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2021 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2021 Arkadaşlar Ankara’da Yaşamkent/ Alacaatlı yeni yerimiz açılldı. 4 masa profesyönel Antrenör ve milli takım kampında iki sporcumuzla keyifle oynayacağınız bir salon Adresi: Alacaatlı mah. Alacaatlı Mah. Kümeevleri 201/B1 Çankaya/Aankara telefon numarası: 0 (506 756 06 73
Dilem Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2023 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2023 Ümitköy Çayyolu Yaşamkent civarında kariyer Eğitim Spor Kulübü olarak heryaştan masa tenisi öğrenmek isteyen ve masa tenisi sevenlere eğitim vermekteyiz.Bize 0506 756 06 73'ten ulaşabilirsiniz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap