yakupyildirim Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2020 Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2020 Derince Şehit Emre Kaan Arlı Spor salonunda pazar günleri öğleden sonra masa tenisi oynanabiliyormuş. Tabi partner olmadan olmuyor. Beraber oynayabiliriz diyen varsa mesaj atabilirse oynarız inşallah. Ya da biz Kocaelide şurada şu zamanlar oynuyoruz, gelebilirsin diyen varsa o da olabilir.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2020 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2020 gebze için de aynı mesajı atan arkadaş vardı onunla bir görüşün derim
yakupyildirim Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2020 Onu görmüştüm ama Gebze farklı bir yer. Arada 40 küsür km var. Gebze ye gittikten sonra İstanbul a da giderim
sedattatma Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2020 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2020 Yazdım arkadaşa sakatlığı varmış bir süre oynayamıyormuş maalesef
Abdullah Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2020 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2020 Bende kocaelide okuyorum oynayacak kişiler yok çevremde yer belirleyebilirsek oynayabiliriz.
sedattatma Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2020 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2020 Yani ortada bir yer belirlerseniz bende gelebilirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap