YusufV Oluşturma zamanı: 7 Şubat, 2020 Oluşturma zamanı: 7 Şubat, 2020 Merhaba ben Ankara'da gazi mahallesinde oturuyorum masa tenisi oynayacak partner arıyorum
buyukdogu Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2020 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2020 gazi mahallesinde oynamak için yer varmı? gazide belediyenin gençlik merkezi var masa varmı orada bilmiyorum. ulus metro çıkışında gençlik merkezi var, emek de milli kütüphane arkasında özel masatenisi salonu da var. banliyo ile gidebileceğiniz elvankent tren istasyonu yakını aile yaşam merkezi var. buralarda gün boyu oynayacak kişi bulabilirsiniz.
YusufV Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2020 Emekteki masa tenisi salonu hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba
buyukdogu Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2020 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2020 forumda aratırsanız açıklayıcı bilgiler bulabilirsiniz.
bellek Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2020 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2020 Sayfayi tiklayin tum bilgilere ulasirsiniz.
Emiralici Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2020 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2020 Gölbaşı veya çankaya ya gelirsen oynayabiliriz
YusufV Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2020 çankayanın neresine tam olarak
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap