bellek Oluşturma zamanı: 3 Ocak, 2020 Oluşturma zamanı: 3 Ocak, 2020 DİKKAT: Ekipman tavsiyesi istemek için bu forumda konu AÇMAYINIZ. Bu sayfada DIKKAT kismini okumadan yeni arkadaslar konuya daliyor. Son zamanlarda tum ekipman istekleri bu konuda aciliyor. Bu konu da ekipman tavsiyesi verilmiyor. Bu konu ekipman hakkinda bilgilendirme ve ekipmanlar hakkinda yorumlar yapilmak uzere acilmis bir sayfa... NOT..........Bu konuda acilan tum ekipman isteklerini silecegim. Bilgilerinize. 1 2
Lynxis Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2023 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2023 Denediğim lastikler hakkında. bugün stiga DNA platinum lastikleri denedim. gayet hoşuma gitti başta elime biraz hızlı gelsede biraz sonra alıştım. Masaya yakın hızlı atak oynarım benim hoşuma gitti denemenizi tavsiye ederim.çünkü denemeden lastik almak bazen pişmanlıklar bırakabiliyor.
berhan batu Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2023 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2023 merhabalar controllu atack oynuyorum bana 550 600 tl ye lastik lazım xıom vega europe nasıl olur acaba 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap