nistelrooij Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2019 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2019 Merhaba Düzcede masa tenisi oynayabileceğim partner arıyorum 1
sagimsolumsobe Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2019 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2019 Düzce ses ver. Ben de geçen ay misafirliğe gelmiştim, partner aradım. Bulamayınca abimle oynadık. Kapalı salonda (yüzme havuzlu) iki adet masa vardı. Geleceğim zaman buradan yazarım..
nistelrooij Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2019 Tarih: 21.10.2019 Saat: 15:09, sagimsolumsobe yazdı: Düzce ses ver. Ben de geçen ay misafirliğe gelmiştim, partner aradım. Bulamayınca abimle oynadık. Kapalı salonda (yüzme havuzlu) iki adet masa vardı. Geleceğim zaman buradan yazarım.. Valla ben de bulamadm hala, yeni yerleştik buraya o spor salonuna gittim birkaç defa ama kim nerde ne yapar bilemediğimiz için kaldı öylece
Furki Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2019 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2019 Ben de oyun arkadaşı arıyorum. combo raketim var. Beycilerde oturuyorum.İsmim Furkan
Furki Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2019 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2019 Tarih: 21.10.2019 Saat: 11:39, nistelrooij yazdı: Merhaba Düzcede masa tenisi oynayabileceğim partner arıyorum Merhaba sana nasıl ulaşabilirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap