maske Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2012 arkadaşlar ben de elimin terini rakete siliyordum şimdi rakette pürüzden eser kalmadı.korkuyorum valla artık yeni bir raket alırsam napıcam hiç ıslatmamak mı gerekiyor lastiği acaba? 1
echsoua Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2012 Teri sildiğin için olmadımı o çok olmamak şartıyla suyla temizlemek zararlı değil diye biliyorum ancak yanlışta olabilir.
Ertunga Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2012 Bu konuyu neden hortlattınız ?
behlulgundogan Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Haziran, 2013 ya bu kadar şey düşünüceğinize http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=560 ve http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=730 bu 2 ürünü alın kullanın ya 20 TL ediyo hiç bu kadar uğraşmaya gerek yok yani
safababa Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 14 Haziran, 2013 Peki üstü yapışanlı lastiklerde hohlamak doğru mudur yapışkanı azalabilir mi
ExTreMe15 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2014 Şuana kadar raket temizliyici kullanmadım ama derinden hohlayarak ve raket tutan elimizin içiyle daha temiz olmasına katkıda bulunduğuna inanıyorum diğer temizleme metodları lastiğe zarar vereceğine inanıyorum:) Katılıyorum
ExTreMe15 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2014 herzeze merhabalar;masa tenesine yeniden başlıyorum sanki bi mazim varmış gibi konuştum ama lisede takımdaydım.turnuvalara da katıldım.milli oyuncularıda görmüştüm(oyun tarzları v.s) o zamanlar.şimdi bu tutkumu hem ciddi olarak hemde spor ve eğlence olarak devam ettirmek istiyorum...şimdi bi tane masa aldım bu gün kuldum gerçekten özlemişim eskiyi hatırladım birden...iyi olduğunu düşündüğüm 2 tane raket aldım(stiga **** tıtantech_revtech)ve 3 yıldızlı stıga turnuva topu aldım... iyi raketlerle oynamanın zevki bi başka.kısaca hikayemi anlattıktan sonra sorulara geçeyim... 1:raketlerin lastiklerini temezlemek için bisürü şey söylenmiş acaba bu kullanmakta olduğum raketler için sadece sünger yada (az su ve detejan) karışımı yeterli olur mu? 2:stıganın cup topu var(6 lı. 2,62 ytl ) ama hiç bir açıklama yapılmamış 3 yıldız yada 2 die,kupada kullanıldığı için mi yoksa başka bi anlam ifade ediyor mu? Bende Masa Tenisinde İyi Raketlerle Oynayınca Daha Zevkli Olduğuna Katılıyorum. Raketlerin Hepsinin Lastikleri Aynı Olduğuna İnanıyorum.Masa Tenisi Oynarken Maç Sayıları Arasında Hohlaman Yeterli.. Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana. Bu Arada 2,62 TL Ye Cup Topu Satılmaz
ezquero33 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2014 pamukla yapiskan raket temizlenmez daha cok kirlenir,pamuk yerine bulasik sungeri kullanin pamuk duydugum en sacma yontem
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap