Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 22 Ağustos, 2019 Oluşturma zamanı: 22 Ağustos, 2019 Canım cicim Harimoto 1 3
Levend Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2019 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2019 Fakat Pletea ne servis yedirdi çocuğa...
körfez Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2019 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2019 bu arkadaşlar sevinirken muhtemelen helal be, süpersin, yavrum be gibisinden çince sevinç çığlıkları atıyor.(ÇİNCE BİLEN VARSA BENİ DÜZELTİP DOĞRUSUNU SÖYLEYEBİLİR FIRÇA ATMADAN) bizim gençler neden bu kadar taklitte ileri gitti anlayamıyorum. antrenör arkadaşlar bu durumu düzeltmek için öğrencilerine biraz ikaz etsin lütfen. artık çok itici olmaya başladı bize göre. türkçe sevinç çığlıklarına geçelim.
byfizik Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2019 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2019 Arada bir çarpılmak iyidir..! Temel'in dediği gibi: -Ha bu bağa ders olsun..!
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2019 https://youtu.be/geL_ZxexGgE
Taner Dere Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2019 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2019 Harimoto sessiz modda.
Pesymace Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2019 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2019 Harimoto 11:40'ta nasıl o kadar berbat bi forehand vurmayı becerebilmiş? Aynı benim forehandler gibi kolu kıpırdatmadan :P
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap