serat Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2019 Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2019 Herkese merhaba. 3 sene önce toparladığım tahtamın üzerindeki lastikleri spora yeniden başlamaya karar verince değişmek istedim. Biraz zorlukla da olsa lastikler çıktı fakat tahtanın üzerinde 2 adet kararmış bölge var. Kararmış bölgelerdeki lastike de ezilmiş durumdaydı. Sizce kullanılmasında bir problem var mıdır ? Bir problem varsa çözümü nedir ? Şimdiden teşekkürler. Fotoğraflar burda.
Saadettin Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2019 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2019 Sorun çıkarmaz. Lastikleri yapıştırıp oynayın. Tereddüt geçirirseniz bana yollayın aldığınız lastikleri ben yapıştırıp tahtaya müdahale gerekiyorsa yapıp sonrasına yapıştırıp yollayayım. Yapıştırıcı ve yapacağım işlem için herhangi bir şey gerekmez. Yeter ki oynayın... 3
serat Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2019 Tarih: 27.05.2019 Saat: 14:57, Saadettin yazdı: Sorun çıkarmaz. Lastikleri yapıştırıp oynayın. Tereddüt geçirirseniz bana yollayın aldığınız lastikleri ben yapıştırıp tahtaya müdahale gerekiyorsa yapıp sonrasına yapıştırıp yollayayım. Yapıştırıcı ve yapacağım işlem için herhangi bir şey gerekmez. Yeter ki oynayın... Teşekkür ederim teklifiniz için. Tahtada sıkıntı yoksa ben de hallederim yapıştırmayı. İyi ki varsınız.Fakat ikinci el lastik bulmamda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İstanbul Bahçelievler civarında oturuyorum.
Saadettin Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2019 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2019 Tarih: 29.05.2019 Saat: 14:46, serat yazdı: Teşekkür ederim teklifiniz için. Tahtada sıkıntı yoksa ben de hallederim yapıştırmayı. İyi ki varsınız.Fakat ikinci el lastik bulmamda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İstanbul Bahçelievler civarında oturuyorum. Ekipman alım satım bölümlerinde ilginizi çekecek lastik bulabilirsiniz..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap