byfizik Oluşturma zamanı: 12 Mayıs, 2019 Oluşturma zamanı: 12 Mayıs, 2019 Buradaki bazı arkadaşların bh tinde spinlord kısa ox pütür var. Fakat lastik çok çabuk döküldü. Belki kullanımdan da olabilir fakat bu arkadaşlar antrenmanlara çok sık gelen arkadaşlar değil. Yine de lastiklerin bu kadar hızlı deforme olmasına şaşımıştım. Siz ne dersiniz..?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Şimdi, vedaty yazdı: Buradaki bazı arkadaşların bh tinde spinlord kısa ox pütür var. Fakat lastik çok çabuk döküldü. Belki kullanımdan da olabilir fakat bu arkadaşlar antrenmanlara çok sık gelen arkadaşlar değil. Yine de lastiklerin bu kadar hızlı deforme olmasına şaşımıştım. Siz ne dersiniz..? Bizdeki çocukların lastiğini ortalama 1 senede değiştiriyorum. Ama profesyonel antrenmanda 6 ay ya yeter ya yetmez dökülmeye başlar. Birde sıcakta-soğuk dökülme olayını hızlandırıyor. Dornenglaz sert pütür deforme ediyor. 1
Levend Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Uzun pütür söz konusu olunca, sadece o markada değil, bir çok markada da dökülme oluyor. Özellikle de hücum özelliği olan uzun pütürlerde... 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap