byfizik Oluşturma zamanı: 9 Mayıs, 2019 Oluşturma zamanı: 9 Mayıs, 2019 Bh te uzun pütür kullanmayı düşünüyorum. Şu an ki bh lastiğim dr agressor 1.3 Nittaku wallest LP 1.2 gözüme ilişti. Bu lastiği deneyen varsa görüşlerini alabilirmiyiz. Hız, kullanım kolaylığı, spin, hücum , masa üstü, masadan uzaktan kesme, dayanıklılık vs vs.. Teşekkürler..
byfizik Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Tarih: 09.05.2019 Saat: 16:55, vedaty yazdı: Bh te uzun pütür kullanmayı düşünüyorum. Şu an ki bh lastiğim dr agressor 1.3 Nittaku wallest LP 1.2 gözüme ilişti. Bu lastiği deneyen varsa görüşlerini alabilirmiyiz. Hız, kullanım kolaylığı, spin, hücum , masa üstü, masadan uzaktan kesme, dayanıklılık vs vs.. Teşekkürler.. Forumdaki Bilal Olgun bey pütürlü lastiklerle ilgili bayağı malumat sahibi. Bilal bey, bu lastiği biliyorsanız bizimle paylaşırmısınız? Teşekkürler..
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Şimdi, vedaty yazdı: Forumdaki Bilal Olgun bey pütürlü lastiklerle ilgili bayağı malumat sahibi. Bilal bey, bu lastiği biliyorsanız bizimle paylaşırmısınız? Teşekkürler.. Uzun zamandan beri aynı ( dornenglaz ve blitsclagh ) pütürler ile oynadığımız için; yeni çıkan uzun pütürlere baya uzak kaldım:)
byfizik Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2019 25 dakika önce, Bilal OLGUN yazdı: Uzun zamandan beri aynı ( dornenglaz ve blitsclagh ) pütürler ile oynadığımız için; yeni çıkan uzun pütürlere baya uzak kaldım:) Nittaku wallest lp lastiği eski bir uzun pütür diye biliyorum. O yüzden zaten "teknolojinin gerisinde kalmışmıdır?" diye kararsız kaldım. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap