Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 21 Ocak, 2019 Oluşturma zamanı: 21 Ocak, 2019 Pazartesi 21 Ocak akşam 18:30https://www.facebook.com/events/238203153737557/ www.masatenisisalonu.com
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2019 1. Suat Uğurlu2. Sedat Dolar3. Murat YILDIRIM
Levend Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2019 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2019 Hakan bey, bence salonunuz da çok güzel, organizasyonlarınız da... Bu turnuvalar Cumartesi günleri daha iyiydi ama Pazartesi de gelinebilir. Ama en büyük sorun, sigara içmek için tekrar dışarı çıkmak zorunda kalmak! Hadi yaz ve bahar neyse de, kışın gerçekten problem. Bu konuda yapacak bir şey yok mu? 1
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2019 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2019 6 saat önce, Levend yazdı: Hakan bey, bence salonunuz da çok güzel, organizasyonlarınız da... Bu turnuvalar Cumartesi günleri daha iyiydi ama Pazartesi de gelinebilir. Ama en büyük sorun, sigara içmek için tekrar dışarı çıkmak zorunda kalmak! Hadi yaz ve bahar neyse de, kışın gerçekten problem. Bu konuda yapacak bir şey yok mu? Tabiki de var sigarayı bırakabilirsiniz mesela :) 1 2 2
Levend Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2019 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2019 Aslında mesajı yazdıktan sonra, “not: sigarayı bırak. Hahahaha mesajını ilk yazana bir tane selülid antreman topu vereceğim” diye yazacaktım ama sonra vaz geçtim. Şimdi sana bir top vereceğim olsun.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2019 Yusuf arkadaşa gönülden katılıyorum. Dışarıda içmenize izin veriyoruz, daha ne yapabiliriz ?
Enduro Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2019 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2019 Tarih: 23.01.2019 Saat: 15:09, Levend yazdı: Hakan bey, bence salonunuz da çok güzel, organizasyonlarınız da... Bu turnuvalar Cumartesi günleri daha iyiydi ama Pazartesi de gelinebilir. Ama en büyük sorun, sigara içmek için tekrar dışarı çıkmak zorunda kalmak! Hadi yaz ve bahar neyse de, kışın gerçekten problem. Bu konuda yapacak bir şey yok mu? İstanbul'a yolum düşerse maç aralarında bu konu üzerine beraberce kafa yoralım Levent Bey. :) 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap