birisi Oluşturma zamanı: 8 Ocak, 2019 Oluşturma zamanı: 8 Ocak, 2019 Nasıl oyunculara hitap eder, hangi oyun tarzına uygundur? Hızı, kontrolü nasıldır internette bilgi yok.
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 https://revspin.net/blade/tibhar-match.html Burada kullanan kişiler tarafından yapılan yorumlar mevcut. Az da olsa işinize yarayabilir.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 Kontrollü atak özellikli bir tahta, sert değil, fiyatına göre uygun özellikte, ben çin lastikleri ile denemiştim kontrollü ve masaya yakın oynayan için uygun diyebilirim.
birisi Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 14 saat önce, sevimsizpütür yazdı: https://revspin.net/blade/tibhar-match.html Burada kullanan kişiler tarafından yapılan yorumlar mevcut. Az da olsa işinize yarayabilir. Onları okudum, yine de teşekkürler. 1 saat önce, buyukdogu yazdı: Kontrollü atak özellikli bir tahta, sert değil, fiyatına göre uygun özellikte, ben çin lastikleri ile denemiştim kontrollü ve masaya yakın oynayan için uygun diyebilirim. Ekipman tavsiyesi istemek gibi olacak ama orta mesafeden kontrollü atak için uygun mudur, değilse hangi tahta uygundur?
akar35 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 match tahtası başlangıç seviyesi için uygun bir tahta.fiyatına göre kaliteli bir tahtadır.orta mesafeden atak oyunu için uygun biraz yumuşak tahta seçmekte fayda var bence .peter korbel gibi tahatalar ideal olabilir.Oyun tekniği oturmuş ise clipper gibi 7 kat bir tahtada olabilir.kaliteli bir tahta alıp uzun süre kullanmak mantıklı olur..
birisi Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2019 (düzenlendi) Tarih: 09.01.2019 Saat: 19:14, akar35 yazdı: match tahtası başlangıç seviyesi için uygun bir tahta.fiyatına göre kaliteli bir tahtadır.orta mesafeden atak oyunu için uygun biraz yumuşak tahta seçmekte fayda var bence .peter korbel gibi tahatalar ideal olabilir.Oyun tekniği oturmuş ise clipper gibi 7 kat bir tahtada olabilir.kaliteli bir tahta alıp uzun süre kullan Hatalı mesaj silindi 9 Mart, 2019 birisi tarafından düzenlendi
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap