yusuf06nk Oluşturma zamanı: 25 Aralık, 2018 Oluşturma zamanı: 25 Aralık, 2018 Merhaba. Lig Monaco ayakkabı kullanıyorum 4 ayda 2 ayakkabı parçalandı ve 3. yü sipariş ettim sizce bu normalmidir ? Her seferinde topuk ve ayak parmağı tarafı çöküyo içine bakınca kauçuk tarafına kadar gözüküyo. kauçuğun dış kısmındada yırtılmalar oluyo acaba kalitesiz ayakkabı kullandığımdan mı yoksa bu olan herkesin başına geliyor mu ?
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2018 Yaklaşık 2 yıldır lig monaco kullanıyorum. Ben de parçalansın da yeni bir tane alayım diye bekliyorum sen 4 ayda 2 tane parçalamışsın. (en ufak bir yırtığı pırtığı bile yok halen) 1
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2018 5 saat önce, sevimsizpütür yazdı: Yaklaşık 2 yıldır lig monaco kullanıyorum. Ben de parçalansın da yeni bir tane alayım diye bekliyorum sen 4 ayda 2 tane parçalamışsın. (en ufak bir yırtığı pırtığı bile yok halen) hocam kilonuz kaç ben 90 kg yum da acaba ondan mı diye düşünmeye başladım. 400-500 lira verip daha kaliteli ayakkabı almaktan çekiniyorum onlarda parçalanacak diye
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2018 hep topuk tarafı çöküyodu 2. aldığım ayakkabıda kauçukta yırtıldı
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2018 Ben 55 kiloyum, ayaklarım 45 numara ve servis atarken ayağımı yere zemini kıracakmışcasına vuruyorum ayakkabılar sapasağlam. 1
bellek Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2018 Ayakkabınızın taban kısmındaki kauçuk ve topuk tabanınız, kilo ve yere ayak temasınızdan dolayı dayanamıyor. Ayakkabınızdaki aşırı yıpranmada aynı şekilde ayağınızı yere tam basması ve ani hareketlerde ayakkabınızın yere iyi tutunması vücudunuzun hareketliği (ayağınızın ayakkabı içinde aşırı sağa sola basınç uygulaması) ayakkabınızı burkuyor ve patlatıyor. Ayakkabınızı zemindeki tutunmadan bir şekilde hafifletecek hareketler üretmezseniz alacağınız diğer alternatif ayakkabılarda aynı olur yada bir kaç ay daha uzatır. Deprem yıkımı gibi bir şey...binanın zayıf kısmından enerjinin çıkması gibi bir durum zayıf olan kısımdan binayı yıkıyor...Sizin enerjinizde ayaklarınızın yere tam basmasından dolayı ayakkabılarınızdan çıkıyor. Sonuca gelin derseniz..bu ayakkabılar size dayanıklılık konusunda çok uygun değil... 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap