Siyavuş Ak Oluşturma zamanı: 6 Aralık, 2018 Oluşturma zamanı: 6 Aralık, 2018 merhaba Arkadaşlar, Çocuğumun raketine lastik yapıştırmak için , Bally yapıştırıcıyı kullanacağım (inceterek de kullanabilirim), sorun yaşayan varmıdır? 30 sene evvel ben Bisiklet Yama Yapıştırıcı ( Victory ) ve Aseton kullanırdım. Sonra maçlarda yapıştırıp oynama devri başladı (1990) Daha ekonomik bir yapıştırıcı linki önerebilirlermi? 33 ml yapıştırıcı için 40-60 TL ödemek bana çok gülünç geliyor. Çünkü kullandıkları malzeme 5 TL bile değildir. Saygılarımla ve selamlar
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2018 Rakete profesyonel bir lastik yapıştıracaksanız bali tek kelimeyle lastiği mahfeder. 1
Siyavuş Ak Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2018 merhaba Lastikler orta sevyede GEWO nano ve Joola Maxxx. Lastikleri yapıştırmak için Latex su bazlı yapıştırcı kullanabilirmiyim? https://urun.n11.com/yapistirici-ve-bant/su-bazli-latex-super-yapistirici-1-kg-P295515044 selamlar
akar35 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2018 Hocam ankarada isen hazerspora git 20 tl ye uygun yapıştırıcı var .al yapıştır.bence değişik arayışlara girme.kolay gelsin. 2 1
selmanking Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2018 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2018 RAKETİMİN LASTİĞİNİ MASAYA SÜRTTÜRDÜM VE ÇOK AZ YERİ KOPTU KÖTÜ GÖRÜNÜYOR BANA GÖRE NE YAPMALIYIM ?
MASTENS Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2019 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2019 Merhaba, Yapıştırıcı için yüksek ücretler ödemenize gerek yok. MASTENS yapıştırıcı 25ml. 10 TL. 10-15 kere yapıştırma yapabilirsiniz. https://www.masatenisipazar.com/EKİPMANLAR
ongun Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2019 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2019 2,5 ml lik olsa? Tek kullanımlık. 1 lira.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap