MersinLee Oluşturma zamanı: 7 Kasım, 2018 Oluşturma zamanı: 7 Kasım, 2018 Hayırlı Akşamlar Bol Spinler Koskoca Konya'da masa arama çabalarıma tam çözüm buldum dedim. Torku stadyumu lisans istiyor. Ferdi lisans çıkartmak istiyorum. Kimlik vesikalık fotoğraf sağlık raporu ve tescil fişi sanırım. Tescil fişini nasıl çıkaracağız. Bilgisi olan varmı? Ferdi lisans için bunlar yeterli mi?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2018 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2018 Ferdi lisans için Tescil fişine gerek yok. 1
MersinLee Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2018 2 dakika önce, Bilal OLGUN yazdı: Ferdi lisans için Tescil fişine gerek yok. Bilal Hocam. Sağlık raporu sporcu lisansı için vesikalık fotoğraf kimlik. Bu kadar bu kadar ise de bunları toplayıp Konya İl Spor müdürlüğüne gidiyorum değil mi? Teşekkür ederim
MersinLee Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2018 30 dakika önce, Bilal OLGUN yazdı: Ferdi lisans için Tescil fişine gerek yok. .T.C. Kimlik Numarası Beyanı2.Sağlık raporu (Durum Bildirir Tek Hekim Sağlık Raporu) Sporcu Lisans, Tescil, Vize ve Transfer Yönetmeliği Madde 4 3.Ferdi sporcularda bir adet tescil fişi. 4.Kulüp sporcularında iki adet tescil fişi (resimler yapıştırılmış olacak) 5.Lisans takip formu. (Kulüp için çoklu lisans başvurularında hazırlanacak) 6.İki adet vesikalık resim (1 tanesi Tescil Fişine yapıştırılacak) HOCAM TMF DE FERDİ İÇİN 1 ADET İSTİYOR MADDE 3 1
Saadettin Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2018 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2018 Bana mail adresini özelden yazarsan standart şablonu sana yollarım. Sadece doldurup, onaylatıp teslim edeceksin...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap