phoenix Oluşturma zamanı: 25 Ekim, 2018 Oluşturma zamanı: 25 Ekim, 2018 Öncelikle selamlar ben masa tenisini 2 yıldır oynuyorum ve orta seviyenin çok az daha üstünde olduğumu düşünüyorum en azından yaşıtlarımdan çoğunlukla daha iyiyim ama backhand spin atamıyorum anlamsız yerlere gidiyor neler yapmam lazım
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2018 15 dakika önce, phoenix yazdı: Öncelikle selamlar ben masa tenisini 2 yıldır oynuyorum ve orta seviyenin çok az daha üstünde olduğumu düşünüyorum en azından yaşıtlarımdan çoğunlukla daha iyiyim ama backhand spin atamıyorum anlamsız yerlere gidiyor neler yapmam lazım
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2018 Eğer hareketi tam olarak nasıl yapacağınızı bilmiyosanız önce hareketi öğrenmenizi tavsiye ederim. internetten bazen yanlış öğrenebilirsiniz başınızda biri size hareketi doğru yapıp yapmadığınızı söylemeli eğer yanlış bi alışkanlık olursa geri düzeltmesi epey zaman alır. hareket oturana kadar çoklu toplarla videodaki gibi antrenman yapmalısınız. hareket oturduktan sonra topu istediğiniz yere atmak için antrenman arkadaşınızla bloğa karşı backhand spin yapmalısınız. paralel ve çapraz şekilde. antrenman maçlarında sık sık backhand spinkullanmalısınız.
phoenix Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2018 11 saat önce, sevimsizpütür yazdı: Teşekkürler izleyeceğim
phoenix Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2018 8 saat önce, yusuf06nk yazdı: Eğer hareketi tam olarak nasıl yapacağınızı bilmiyosanız önce hareketi öğrenmenizi tavsiye ederim. internetten bazen yanlış öğrenebilirsiniz başınızda biri size hareketi doğru yapıp yapmadığınızı söylemeli eğer yanlış bi alışkanlık olursa geri düzeltmesi epey zaman alır. hareket oturana kadar çoklu toplarla videodaki gibi antrenman yapmalısınız. hareket oturduktan sonra topu istediğiniz yere atmak için antrenman arkadaşınızla bloğa karşı backhand spin yapmalısınız. paralel ve çapraz şekilde. antrenman maçlarında sık sık backhand spinkullanmalısınız. Teşekkürler öneriniz için antrenman yapacaığım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap