Pesymace Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2018 Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2018 Merhaba arkadaşlar, Princett.com sitesindeki fiyatlar beni şaşırttı, birkaç penhold tahta var almak istediğim ve bu site diğer sitelere göre çok ucuz görünüyor. Mesela hurricane 301 penhold tahta tt11'de 70 dolar iken bu sitede 45 dolar. Daha önce alışveriş yapanınız oldu mu buradan? güvenilir bi site mi? Bilgisi olan paylaşırsa, çok sevinirim.
Ertan Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2018 Tanıdığım bir site değil ama yurtdışında fazla olmasa da buradan satın alanlar olmuş. Kendiniz karar verin. 1
Pesymace Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2018 Ben daha önce buradan alışveriş yapmışım onu farkettim. Adamların ebay'de hesapları varmış, oradan aldığım ürünler güzeldi ve sorunsuz elime ulaşmıştı. Ma Lin Carbon tahtasını bunlardan almıştım, hala kullanırım. Kısacası, size sorarken ben size tavsiye eder oldum
esrarte Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2019 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2019 güvenilir olduğunu duymuştum. Yabancı forumlarda "guvenilir uluslararası satıcılar" listesinde bu site. Alacak olsam çekinmeden gaza gelir alırdım buradan.
kartal Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2019 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2019 Ödeme sistemi için paypal geçerli başka seçenek yok galiba.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap