kannas Oluşturma zamanı: 5 Ekim, 2018 Oluşturma zamanı: 5 Ekim, 2018 arkadaşlar ben masa tenisi oynamak istiyorum ve bir türlü net bilgi alamıyorum müsabaka gerek turnuvalara çıkmadan önce kendimi göstermek istiyorum kurallar nedir daha bilmiyorum acemiyim yalnız oyunumu göstermek istiyorum ilgim olmasaydı bu formu yazmazdım bana yardımcı olacak yada yönlendirecek bir arkadaşımız varsa lütfen bilgi verebilrmi ikametim şimdiden yardımlarınız için tşkederim 535 618 43 97
kannas Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 merhaba pendik kaynarca 36 yasındayım bu oyunu geliştirmek ve sürekli oynamak istiyorum bir kaç yere sordum pek ilgi görmedim yardımcı olursanız sevinirim
kannas Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 2 saat önce, TSuBaSa yazdı: İkametim yazmışsın gerisi kalmış. Nerede oturuyorsun kaç yaşındasın? pendik kaynarca ikamet ediyorum 36 yasındayım muhattap olacağım bir kişi olursa sevinirim iyi günler
Levend Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 14 dakika önce, kannas yazdı: pendik kaynarca ikamet ediyorum 36 yasındayım muhattap olacağım bir kişi olursa sevinirim iyi günler Sülüntepe'de bir spor salonu var. Birçok masa ve her seviyeden oyuncu var. Çok şanslı bir bölgede sayılırsın.
kannas Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 sülüntepenin numarası varmı acaba blamıyorum hemde kurtkoyde çalışıyorum ona rtağmen bulamadım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap