Desinglogo Oluşturma zamanı: 28 Eylül, 2018 Oluşturma zamanı: 28 Eylül, 2018 Herkese Merhaba, Ankarada partner arıyorum. Bana buradan ve desinglogo@gmail.com a mesaj atarak ulaşabilirsiniz. (Üniversiteli değilim, bende şehre göre açılmadığından oraya bıraktım)
Erkanw Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Bende de şehire göre yerler listesi açılmıyor ben de buraya yazayım. Ankarada masa tenisi oynanabilecek yer bilen varsa yardımcı olabilir ? Teşekkürler.
Erkanw Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Şimdi, Erkanw yazdı: Bende de şehire göre yerler listesi açılmıyor ben de buraya yazayım. Ankarada masa tenisi oynanabilecek yer bilen varsa yardımcı olabilir ? Teşekkürler. öncekinde yanıtları bildir tuşuna basmadığım için tekrar yazdım kusura bakmayın.
Pesymace Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 5 minutes ago, Erkanw said: Bende de şehire göre yerler listesi açılmıyor ben de buraya yazayım. Ankarada masa tenisi oynanabilecek yer bilen varsa yardımcı olabilir ? Teşekkürler. Aile yaşam ve gençlik merkezlerine bakabilirsiniz, Planet Aile Yaşam ve Ulus Gençlik Merkezi gibi yerlerde baya oynayan var
Erkanw Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 bu kadar çabuk dönüş beklemiyordum teşekkürler. Bütün aile yaşam ve gençlik merkezlerinde var mıdır masa tenisi ?
Pesymace Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Çoğunda var ama hepsi için iyi diyemem bazılarında zemin kötü bazılarında masalar, bazılarında ikisi birden kötü. Size en yakın olanlara gidip inceleyin ama bulabileceğiniz en iyi yer şu an için Planet Aile Yaşam diyebilirim. Size uzak ise Ulus'u öneririm.
Erkanw Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 ulus gençlik merkezi nedir bilmiyorum linkini atar mısınız ?
Pesymace Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 2 minutes ago, Erkanw said: ulus gençlik merkezi nedir bilmiyorum linkini atar mısınız ? https://www.ankara.bel.tr/sosyal-hizmetler/genclik-hizmetleri/genclik-merkezleri/genlik-park-genlik-merkezi/
Pesymace Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2019 3 minutes ago, Erkanw said: teşekkürler Rica ederim, burada da aile yaşam merkezleri listesi var, https://ankara.bel.tr/sosyal-hizmetler/aile-yasam-merkezleri
Erkanw Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2019 Çayyolunda bildiğiniz mekan var mı oynamaya müsait ?
jagged06 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2019 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2019 Ankara Gazı Ünv. deyim ayrıca Keçiören de oturuyorum oynamak isteyen olursa. samet.mahcal@gmail.com
buyukdogu Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2019 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2019 16 hours ago, jagged06 said: Ankara Gazı Ünv. deyim ayrıca Keçiören de oturuyorum oynamak isteyen olursa. samet.mahcal@gmail.com Keçiören de belediye yakınında kalaba spor merkezinde , emek de milli kütüphane yakınında emek masa tenisi salonu, ulus gençlik parkındaki gençlik merkezinde, aydınlıkevler de hazersporun dükkanında hem alışveriş hemde oynama imkanı, elvankent ve pursaklar aile yaşam merkezi ilk aklıma gelen yerler.
jagged06 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2019 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2019 18 saat önce, buyukdogu yazdı: Keçiören de belediye yakınında kalaba spor merkezinde , emek de milli kütüphane yakınında emek masa tenisi salonu, ulus gençlik parkındaki gençlik merkezinde, aydınlıkevler de hazersporun dükkanında hem alışveriş hemde oynama imkanı, elvankent ve pursaklar aile yaşam merkezi ilk aklıma gelen yerler. Merhaba, Kalabada oynuyorum zaten cok teşekkür ederim.
34ekin06 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2021 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2021 Hocam merhaba, Ankara'da merkez dediğimiz Balgatta çok güzel ve büyük bir masa tenisi salonu açıldı. Eski Milli takım antrenörü olan Dursun DOĞAN hocamızın kulüp başkanlığı yaptığı MASADER ANKARA'da eğitimler ve maçlar başladı çok yakında da turnuvalar başlayacakmış... İnstagramda da MASADER ANKARA diye bulabilirsiniz. Bende uygun olduğum hafta sonları oraya uğrayıp maçlar yapıyorum çok keyifli oluyor tavsiye ediyorum. İyi günler diliyorum. İletişim no: 0542 451 44 24 -DURSUN DOĞAN
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap