yusuf06nk Oluşturma zamanı: 10 Eylül, 2018 Oluşturma zamanı: 10 Eylül, 2018 Çin lastiğinden avrupa stili lastiğine geçeli 1 ay oldu topu bastırıp sağ sola kaydırınca hafif kayıyor çin lastiğinde ben böyle birşey görmemiştim 1 yıllık lastik olmasına rağmen sizce bu normal mi lastiğimi her antrenmandan sonra temizlerim üzerinde köpük bırakmayacak şekilde. lastiklerim:Cornilleau Target Pro Gt H47
ongun Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2018 Kamyoncular kaydırmıyo diye biliyorum
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2018 2 saat önce, TSuBaSa yazdı: Hocam siz lastiği masatenisi oynamak için mi aldınız? Yoksa yerden top toplamak için mi? Spin yaparken topu tutuyor mu? Tutuyorsa elinizle bastırınca kayması sizi niye ilgilendiriyor? Selamlar sevgiler Tamam hocam dövmeyin beni :) Merak ettim sadece acaba lastik 1 ayda öldü mü diye oyun esnasında sıkıntı yaşamıyorum teşekkürler. 1
Güner Demirel Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2018 Tam otomatik olanlar kaydırmaz, ya da yokuş kalkış desteği olacak :) 1
Recommended Posts