bellek Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2018 2 tenerci bir süper zlc ile bunun karşısına geçeceksin ,,,, bak bir daha bu sporu benim karşımda yapar mı , Ben bunun toplarına, vurup bırakın fileye takmayı, topu ıskalamaktan telef olurum.. Kestiği toplara attığı spine bakın bu ne dir ya ,,,,ayıptır yinçhahahu......seyrederken guguk kuşu gibi oldum... Ongun deli etmek için mi koydun bu videoyu,,
ongun Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2018 7 saat önce, bellek yazdı: 2 tenerci bir süper zlc ile bunun karşısına geçeceksin ,,,, bak bir daha bu sporu benim karşımda yapar mı , Ben bunun toplarına, vurup bırakın fileye takmayı, topu ıskalamaktan telef olurum.. Kestiği toplara attığı spine bakın bu ne dir ya ,,,,ayıptır yinçhahahu......seyrederken guguk kuşu gibi oldum... Ongun deli etmek için mi koydun bu videoyu,, Herif gavurun eşşeğine vurur gibi vuruyo, sığırını keser gibi kesiyo, bi de üstüne hareket çekiyo... Bırakın aliym şunun ifadesini, tutmayin ülen!
Enduro Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2018 Arabasının arkasına "Side Spin'nin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım." yazmayı hak eden eleman. :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap