merkez Oluşturma zamanı: 1 Eylül, 2018 Oluşturma zamanı: 1 Eylül, 2018 (düzenlendi) s.a adim özcan pendik kaynarca fevzi cakmakta ismekte oynamaya müsait arkadaşkarı beklerim kayıt gerekmiyor hafta ici 9ile 5 arası gelirken raket getirmeniz yeterli not randevulaşarak oynayabiliriz mesas atmanız yeterli seviyem orta talep olursa turnuva yapabiliriz 1 Eylül, 2018 merkez tarafından düzenlendi
pendikmasatenisi Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2018 Merhaba Adim Bey, Pendik Sülüntepe'deki salonumuza da oynamaya bekleriz. Saygılar
kannas Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 selam kaynarcada ikamet ediyorum turnuva yada ilgili kişilerle oynamayı isterim 0535 618 43 97
kannas Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 5 Ekim, 2018 Tarih: 27.09.2018 Saat: 12:53, pendikmasatenisi yazdı: Merhaba Adim Bey, Pendik Sülüntepe'deki salonumuza da oynamaya bekleriz. Saygılar neresinde tam olaraksülüntepenin acık adres verirmisiniz emsey hastanesinin ordayım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap