Misafir Oluşturma zamanı: 6 Ocak, 2007 Oluşturma zamanı: 6 Ocak, 2007 ARKADASLAR ZEYTİNBURNU SEYİTNİZAM DA UPS SPOR KOMPLEKSİ NDEKİ TURNUVAYI HERKESE TAVSİYE EDERİM HER SEVİYEDEN OYUNCU VAR. RİCAMIZ CİFTLER TURNUVASIDA YAPILSIN ZEVKLİ OLUR. İLGİLENENLER NURULLAH BEY İLE TEMASA GECEBİLİR. 05327170098
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2007 sparks merhaba çiftler turnuvasıda yapılabilir neden olmasın bu haftaki turnuvada görüşelim
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2007 Mustafa merhaba, Bir aksilik olmazsa bu hafta gelip, turnuvayı kaldırmak istiyorum. Belki antrenörün de gelir, turnuvaya heyecan katar. Maçlar saat kaçta başlıyor? Selamlar,
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 Hocam şeref vermiş olursunuz. Mutlaka bekliyoruz. saat 11-12 gibi başlayacak. Ayrıca hocam la anlaştık siz taş koymazssanız kesin gelecek. selamlar
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 Kaç kişi katılıyor? Dereceye girenlere ne veriyorsunuz? Eski hocanla konuştum. Kesin gelecek. Şampiyonluğu alacağım diyor.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 katılımın kaç kişi olacağını tam bilmiyorum yaklaşık 30 kişi olur diye bekliyorum. her ay sürpriz katılımcılar oluyor. örneğin geçen ay ki turnuvaya sarıgazi den katılan hasan isminde bir arkadaş almıştı. hediyeler sürpriz. hocam ın benden bir rövanş alacağı var mutlaka gelsin. saygılar
Mehmet Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 anlaşılan bu hafta ups oldukça güzel maçlara sahne olacak bu maçları kaçıramam cumartesi bir aksilik çıkmazsa bende ups de olacağım
Guray Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2007 görüşmek üzere o zaman mehmet'çim. aksilik olmazsa ben de geleyim diyorum.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2007 13 ocak 2007 cmtsi günü yapılan turnuva ya bu ay daha üst düzey oyuncuların katılımıyla çok daha renkli geçti. özellikle turnuvayı şereflendiren suphi bey, basri bey murat bey ve mehmet yılık beylere teşekkürlerimi iletiyorum. tabiki hocam turan atik bey'ede. bu ay ki turnuvanın sıralaması : 1- Murat Günay 2- Mehmet Yılık 3- Mehmet Özer 4- Suphi Atlıhan Sonraki ay görüşmek üzere; selamlar
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2007 Turnuva ay geçtikçe çekişmeli ve zevkli maçlara sahne olmakta. Süper Lig oyuncuların turnuvada yer alması diğer oyuncular için deneyim açısından iyi oldu. Bazı sayılar muhteşemdi. Turnuvanın artan ilgiyle birlikte daha da yaygınlaşacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere özellikle Mustafa Altunok ve Muzaffer Ülsever'e tebriklerimi sunarım. Bu arada Mustafa Altunok'un oğlu Furkan da turnuvaya renk kattığınıda ilave edemeden geçemeyeceğim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap