esrarte Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2018 Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2018 Forum Ailesi selamlar, http://en.729sports.com/index.aspx Sitesinin ana sayfasındaki gorunen resimde hangi tahta oldugunu anlayamadıgım bir urun yerleştirme var. Friendship/729 diger markalara gore geride oldugu için lastik,tahta, toplar vs. urunlerini kullananlar cok azınlıkta. Anasayfasındaki tahtanın ne oldugunu bilen var mı aramızda? Şahsen bulabilsem Battle 2 lastigini alıp omurluk bile kullanabileceğim kadar cok sevdigim bir marka Friendship, zira cocukken ilk setuplarım bu markadan olmuştu ve spin oyunum inanılmaz gelişmişti. Bu markanın tahtalarından 1-2 tane kullanmışlığım vardır zamanla, bomb-instinct gibi. fıyatıyla kıyasla cok iyi tahtalar olduklarını hatırlıyorum. Friendship, darker gibi kenarda kıyıda kalmış markalara ilgisi alakası olanların bir ihtimal o tahtanın ne oldugunu bilebileceğini dusunuyorum. Sitesinde tahtalar kısmını incelediğimde F serisinin o tahtaya benzer oldugunu dusundum ama aynı degiller sanki. https://prnt.sc/k3x12o burada anasayfa ekran goruntusunun bir kısmı ve tahta gorunuyor.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2018 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2018 Frienship de değil ama başka markalarda aynı tahtadan var. XVT dragon Allround tahtası. Birebir aynısı
esrarte Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2018 18 hours ago, Bilal OLGUN said: Frienship de değil ama başka markalarda aynı tahtadan var. XVT dragon Allround tahtası. Birebir aynısı tesekkurler bilgi icin. Fakat birebir aynisini bir turlu bulamadim, link mevcut mi paylasabilir misiniz?
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2018 Gönderim Zamanı: 9 Temmuz, 2018 Bilal abinin söylediği tahta XVT Dragon Wood Bu da XVT ALC Dragon olarak geçiyor. Bulabildiklerim bunlar. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap