merhaba2010 Oluşturma zamanı: 19 Şubat, 2018 Oluşturma zamanı: 19 Şubat, 2018 Arkadaşlar gelen raketin siyah kısmında jelatinimsi bir şey vardı ve ben bu gereksiz bir şeydir diye söktüm , şimdi raketin arkası yapış yapış , yanlış bir şey mi yaptım düzeltmek için ne yapmalıyım ?
qutayreiz Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2018 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2018 Selamlar, o jelatin yeni raketlerde olur ve lastikleri korumak içindir. Yapış yapış olmasının sebebi ise lastiklerin yeni olmasıdır. Yani kötü bir şey yapmadın korkmana gerek yok :)
merhaba2010 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2018 10 saat önce, qutayreiz yazdı: Selamlar, o jelatin yeni raketlerde olur ve lastikleri korumak içindir. Yapış yapış olmasının sebebi ise lastiklerin yeni olmasıdır. Yani kötü bir şey yapmadın korkmana gerek yok :) Teşekkürler dostum içimi rahatlattın
qutayreiz Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2018 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2018 Tarih: 20.02.2018 Saat: 09:59, merhaba2010 yazdı: Teşekkürler dostum içimi rahatlattın Ne demek :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap