srhtkya Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2018 Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2018 Arkadaşlar merhaba Beylikdüzü'nde oturuyorum ve masa tenisi oynamak için partner arıyorum. İnternetten baktığım kadarıyla masa tenisi oynanan - antrenman yapılan bir kulüpte göremedim. İlgilenen, bilen varsa mesaj atabilir.
mehmetarda Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2018 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2018 beylikdüzü spor kompleksi var orada masa tenisi oynanıyor. Oradan bilgi alabilirsin.
ynal Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2018 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2018 Merhaba, ben de Beylikdüzü nde oturuyorum. Beylicium AVM 4. katında 2 adet masa var, fena sayılmazlar. Hafta içi gündüz saatlerinde oynayabiliriz. İletişime geçelim. ynal@outlook.com cep numaramı da verebilirim...
enisbugra Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2018 Bende B.duzunde partner ariyorum Beylicium 3.Kat belediyenin hafta ici aksam 21:30 kadar acik. bilge_dogan@yahoo.com
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2018 22 saat önce, enisbugra yazdı: Bende B.duzunde partner ariyorum Beylicium 3.Kat belediyenin hafta ici aksam 21:30 kadar acik. bilge_dogan@yahoo.com Yaz tatilinde arkadaşımla hafta için ve hafta sonu gidip baktığımızda yeterli personel olmadığından kapalı olduğunu söylediler. Yakın zaman içinde gidip oynadınız mı hiç ? Personel var mı ?
enisbugra Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2018 Evet gecen hafta oynadım. Belediye ye ait. Personel var.
Ollim Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2018 Arkadaşlar beylikdüzünde en iyi yer beylikdüzü spor kompleksi. 8 masa var ve partnerde bulabilirsiniz. Tesise uğrayıp bilgi almak yeterli bence. Güzel bir ortam ve denemeye değer...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap