yusuf06nk Oluşturma zamanı: 29 Ekim, 2017 Oluşturma zamanı: 29 Ekim, 2017 Merhabalar; Hazır raketleri veya combo veya toplanmış herhangi bir raketin lastiklerini ıslak mendille silmek rakete zarar verirmi ardından kuru bir bezle kurulasak ? 1 kere öyle yaptım top tutuşu arttı fakat sürekli yaparsak ne gibi sonuçlar doğurabilir ?
takefiree Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2017 Islak mendiller 2 tiptir. alkollu ve yaglı. alkollu olan zamanla asındırma yapabilir. Diger yaglı olan da lastigin ömrünü kısaltır ve yapısını bozar. Eger lastik temizleyici almak istemiyorsanız sadece su ve pamukla temizleyebilirsiniz. 1 1
swan Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2017 alkollü olan kauçuktaki yağı (kendi yağı) alır. diğer yağ ise lastiğin yağıyla uyum göstermezse lastiği bozar lastik tensorsa her ikisi de uzak tutulmalı çin lastiklerinin çoğu (yapışkanlı olanlar) zeytinyaıyla silinirse iyi sonuç vermektedir ortalama avrupa lastikler ayçiçek yağıyla denenebilir bazılarında iyi sonuç alınıyor lastikle az haşır neşir olmak en iyisidir oyununa bak. sonuçta zehirli malzemeler var elleme koklama yüzüne gözüne sürme ellerini de yıka lastiğe değdirirsen 1
tridimit Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2017 bu konuda hassasiyet varsa, lastik saf su ile temizlenmeli (uygun fiyata benzinliklerde bulunabilir, alternatif olarak arıtılmış su da iş görür)
mhcvx90av Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2017 Bence de ıslak mendillerin her türlüsü (yağlısı da alkollüsü de) zarar verir, gerek yok. Bu konuda benim sürekli yaptığım şey; o gün antrenman bitiminde raketi (hatta topu bile) mutlaka sadece su ile temizlemek olmuştur. Bu fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum.
skyyking01 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2017 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2017 Cok olmiyor ama onun icin ozel kopuk ve mendiller var
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap