vuearea Oluşturma zamanı: 17 Ekim, 2017 Oluşturma zamanı: 17 Ekim, 2017 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben 11.sınıf öğrencisiyim arkadaşlarım ile birlikte her öğle arası masa tenisi oynuyoruz yaklaşık iki yıldır ve aşırı eğleniyorum. Raketim daha önce hazır olarak 15TL'lik bir fiyata aldığım hazır bir raketti ancak şu anda yeterli bulmuyorum. Bundan sonra turnuvalara da katılmayı düşünüyorum. Kendime combo bir raket almayı düşünüyorum bütçem en fazla 170TL(raket ve lastikler dahil). Oyun tarzı olarak all+ tercihimdir raket ve lastik tercihleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ediyorum.
beraturkut Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2017 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2017 İkinci ellere de bakmanı öneririm çünkü bu işin ticaretini yapan abilerimizin çok temiz kullandıkları raketleri oluyor ama hayır dersende masatenisi.com dan şu tahta ve lastikleri senin için önerebilirim bütçenden şaşmadam; tahta: joola falcon medium lastikler fh bh: joola 4 all ya da tahta:yinhe 966 lastikler yine joola 4 all olabilit ama istersen friendship veya yinhenin mercury lastiklerine bakabilrisin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap