işcan Oluşturma zamanı: 16 Eylül, 2017 Oluşturma zamanı: 16 Eylül, 2017 Merhaba. Masatenisi masasının üzerinin hangi boya ile boyandığını bilen var mı?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2017 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2017 http://www.affordablett.com.au/shop/table-tennis-table-paint-stiga-blue-4lt-sprayable-p-148.html 1
Enduro Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2017 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2017 Kendiniz yapmayı düşünüyorsanız sentetik mat dekorasyon boyası diye geçiyor, ben DYO'nun Dyomat boyasını sentetik tiner ile incelterek kullanmıştım. Elbette profesyonel masalara uymaz ama bana göre sonuç hiç de fena değil. 1
işcan Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2017 MDF , HDF , ve sunta üretimi yapan bir fabrikada çalışmaya başladım. Elimizde mdf var. acaba bir masa mı yapsam diye düşündüm. o Yüzden sordum.Verilen bilgilier ışığında denemeyi düşünüyorum. Konuyu buradaki uzmanlara sordum kimse bilmiyor. Ayrıca hizmet satın aldığımız tedarikçiler ile de görüşeceğim konuyu. ek bilgileri sizlerlede paylaşacağım . Selamlar. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap