Çağrı Cangir Oluşturma zamanı: 15 Ağustos, 2017 Oluşturma zamanı: 15 Ağustos, 2017 Bilinen bir kuralın, yeni başlayan arkadaşlar için çeviri videosu. 2
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2017 Masa hareket ettiğinde faul olduğunu bilmeyen çok, hatta hakem bile gördüm. Bazen masaya temas ettikten sonra masa yüzeyi hareket ediyor ama masanın ayakları harek etmiyor. Bence yine faul ama bilen birisi cevaplarsa sevinirim. 1
Slowhand Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2017 5 saat önce, efkanevkuran yazdı: Masa hareket ettiğinde faul olduğunu bilmeyen çok, hatta hakem bile gördüm. Bazen masaya temas ettikten sonra masa yüzeyi hareket ediyor ama masanın ayakları harek etmiyor. Bence yine faul ama bilen birisi cevaplarsa sevinirim. Sonuçta, masanın ayakları hareket etmese bile titreyeceği için faul olacağı kanaatindeyim.
Çağrı Cangir Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2017 Aynı anlam olacağından kıpırdatma olarak çevirdim, "move" olarak kullanmış PingSkills, hareket ettirmek, kımıldatmak, kıpırdatmak anlamlarında, yani titremeyi masaya herhangi bir etkiyi de kapsıyor, PingSkills doğru anlatmış. Titreme dikkat dağılımından, masanın topa farklı etki etmesine kadar etkiler yaratabilir, titretmenin kesinlikle faul olacağı kanaatindeyim.
Enduro Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2017 1- Masayı yerinden oynatmamak şartıyla masanın üzerine çıkıp oynamak kurallara uygun mudur? Örneğin servis karşılarken kendi sahanızda masanın üzerine çıkp bekleyebilir misiniz? Rakip sahanın üzerine çıkıp bekleyebilir misiniz? 2- Raket tutan el ralli içerisinde rakip sahaya değebilir mi? 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2017 9 dakika önce, Enduro yazdı: 1- Masayı yerinden oynatmamak şartıyla masanın üzerine çıkıp oynamak kurallara uygun mudur? Örneğin servis karşılarken kendi sahanızda masanın üzerine çıkp bekleyebilir misiniz? Rakip sahanın üzerine çıkıp bekleyebilir misiniz? 2- Raket tutan el ralli içerisinde rakip sahaya değebilir mi? Raket tutan el ralli içerisinde sahaya değebilir..kısa kısa itmelerde kolumuz ve elimizin dışı çoğunlukla değiyor..
Çağrı Cangir Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2017 5 saat önce, Enduro yazdı: 1- Masayı yerinden oynatmamak şartıyla masanın üzerine çıkıp oynamak kurallara uygun mudur? Örneğin servis karşılarken kendi sahanızda masanın üzerine çıkp bekleyebilir misiniz? Rakip sahanın üzerine çıkıp bekleyebilir misiniz? 2- Raket tutan el ralli içerisinde rakip sahaya değebilir mi? 2. soru zaten cevaplanmış fakat bu iki sorunun da cevabı bulunan bir video buldum, hazırlayıp paylaşacağım en yakın zamanda fakat videoyu ilk izlediğim kadarıyla yapılabilir gözüküyor masaya çıkmak.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap