archimedes Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2017 Oluşturma zamanı: 27 Haziran, 2017 Herkese merhaba antrenman yaparken kullandığım xiom tour plastik toplar belli bir kullanımdan sonra ekstra yalpalama yapmaya başladı. bu şekilde sorun çıkarmayan top tavsiyesi almak istiyorum. herkese iyi bayramlar
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 Ben dhs nin toplarını öneririm
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 seçilmiş şuafo ve yinhe
karpatlar Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 Ben de Hanno marka topları çok beğeniyorum
archimedes Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Levend Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2017 Xiomlar zaten şuşofa fabrikasında seçilmiş olarak yapılıyor. En iyisi Nittaku premium ( made in japan )
SuatUgurlu Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 Tarih: 28.06.2017 Saat: 01:04, Levend yazdı: Xiomlar zaten şuşofa fabrikasında seçilmiş olarak yapılıyor. En iyisi Nittaku premium ( made in japan ) Seçilmiş top ne demek. Cahilligimi mazur gorunMatris neo seçilmiş insan aklıma geldi. Levent abi sen nittaku ne kadar ovsende nittaku ve butterfly beğenmiyorum, gerçi son dünya kupasında kullanıldı
ttplaying Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 56 dakika önce, SuatUgurlu yazdı: Seçilmiş top ne demek. Cahilligimi mazur gorunMatris neo seçilmiş insan aklıma geldi. Levent abi sen nittaku ne kadar ovsende nittaku ve butterfly beğenmiyorum, gerçi son dünya kupasında kullanıldı seçilmişten kasıt şuafo toplarda bazen toplar yamuk oluyor onların düzgününü seçme işlemi heralde
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 Bir saat önce, SuatUgurlu yazdı: Seçilmiş top ne demek. Cahilligimi mazur gorunMatris neo seçilmiş insan aklıma geldi. Belirsiz sayıda topun içerisinden en falsosuz topları düzgünce seçip almak. Özellikle yinhe toplar aşırı derece falsolu oluyor bazen 6 lı kutu içerisinde 1 tane bile falsosuz çıkmıyor. aynı şey şuafolarda da geçerli. ilk videoda 10 55 i izleyin bu arkadaş parmaklarının arasında yapmış.. 2. video da 6:05 te toplu seçim var
Levend Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 4 saat önce, SuatUgurlu yazdı: Seçilmiş top ne demek. Cahilligimi mazur gorunMatris neo seçilmiş insan aklıma geldi. Levent abi sen nittaku ne kadar ovsende nittaku ve butterfly beğenmiyorum, gerçi son dünya kupasında kullanıldı Ben Bilalin ifadesine genelleme yaptım. Xiom toplar Şuşofa fabrikasında özel imalat olarak üretiliyor. Forumdan takip ettiğim kadarı ile plastik toplar ilk çıktığında pahalı ve kırılganmış. Şuşofalar ise ucuz ve nispeten dayanıklı (o günlerde üretilen diğer bazı toplara göre...) olduğundan bir çok oyuncu Şuşofa ile sürekli oynayıp ona alışmış. ( hatta şuşofanın askerleriyiz diye bir söylem bile oluşmuş) Ancak benim gibi sonradan başlayanlar hem tüm toplar belli kalite seviyesine geldiği için hem de öyle bir alışkanlık olmadığı için daha objektif değerlendirme yapıyor olabilir. Ayrıca yurtdışında takip ettiğim tüm forumlarda Nittakular eski selüloid toplara en yakın olan olarak gösteriliyor. Gerçi Butterfly da Şuşofanın tam tersi. Yani Şuşofa ne kadar oynaksa Bty de o kadar spin almayan küt bir top! Kısaca BTY'da anlaşıyoruz. Nittaku ve Şuşofa da farklı düşünüyoruz. Ama bence senin gibi hücum oynayan bir oyuncu da Nittaku tercih etmeli.Şuşofa ise daha ziyade rakibi şaşırtmak isteyen savunma oyuncuları için daha uygun. Not: Her ne kadar sizlere göre daha tecrübesiz bir kişi olarak, yazdıklarım düşüncelerimi yansıtyorsa da bu kadar bilmiş bilmiş konuşmam forumlardan da aynı desteği alıyor olmamdan kaynaklanıyor. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 nittaku perimum ve bty G serisi olsa gerek ses ve dayanıklılık açısından hoşuma gitmiyor. ( premium olmayan nittaku çabuk kırılıyor bty kırılmasa da 1 idman sonra yumuşamaya başlıyor ) 3-4 antrenman sonra üzerindeki yazı silinmeye yüzeyi de parlamaya başlıyor ( eskiyen lastikler gibi ) bundan dolayı lastiğin üzerinde tutuculuk yapmadığından falso almadığını düşünüyorum. böyle olmasa bile bu duruma gelince kırılıyor. Belki fark eden vardır. Resmi maçlar dışında sürekli eski nesil toplar ile oynuyorum çokta benim için fark etmiyor. Maçtan 1 saat önce ısınınca hiç 1 fark olmuyor. O kadar para verip almaya gerek yok 1 lira eski top 3-5 lira yeni top üstüne birde yamukluk ve dayanma süresi çok az.
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Xushaofa dan nefret eden bir tek ben miyim? :) hissiyatını en sevdiğim toplar dhs ninkiler 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 10 dakika önce, efkanevkuran yazdı: Xushaofa dan nefret eden bir tek ben miyim? :) hissiyatını en sevdiğim toplar dhs ninkiler
Levend Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 32 dakika önce, efkanevkuran yazdı: Xushaofa dan nefret eden bir tek ben miyim? :) hissiyatını en sevdiğim toplar dhs ninkiler O ünvanı asla sana tek başına bırakmam, sevgili meslekdaşım ! Ayrıca DHS ve Hanno da Nittaku Premium sonrası beğendiğim toplar. Hata Nittaku SHA da öyle ( sanırım zaten DHS yapıyor onu) 1
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 3 saat önce, Levend yazdı: O ünvanı asla sana tek başına bırakmam, sevgili meslekdaşım ! Ayrıca DHS ve Hanno da Nittaku Premium sonrası beğendiğim toplar. Hata Nittaku SHA da öyle ( sanırım zaten DHS yapıyor onu) Merhaba Levent hocam, Xushaofa topları sevmeme nedenim bana göre çok garip sekiyor masadan, sizce nasıl bu durum? Çoğu turnuvada oynadığımız için Joola Flash 3 yıldız toplar da fena değil.
Levend Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Hem falso alıyor hem de çok oynak. Düz bir vuruşta bile giderken yalpalıyor. Tabii gelirken de... 1
Enduro Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2017 Xushaofa ile oynuyoruz, hiç falsolu çıkmadı. Xiom'un 2 yıldız plastik toplarını hiç beğenmedim, neredeyse hepsi falsolu, 3 yıldızları düzgündür muhtemelen.
BerkerBaydur Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2017 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2017 Toplu halde arkadaşlar ile xiom top almıştık ancak pişman olduk . Dediğinin aynısı olmaya başlıyor uzak durun derim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap