münir Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2017 Şöyle söyleyeyim. getirdikleri oyuncuları oynatmaya caklar. sadece lige çıkmak için getiriyorlar. Ona kızdık 1
akar35 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2017 Sadece terfi için oyuncu oynaması bana da çok mantıklı gelmiyor.oyuncu o takımda devam etse belki mantıklı olabilir.böyle olunca as oyuncuları daha iyi olan takımlar geride kalıyor gibi. .
münir Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2017 Takımınızı öğrenebilirmiyiz
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2017 Zonguldaklı oyuncuları yıldızlar TR şampiyonası ve en iyi 12 ler Samsunda izleme fırsatı buldum. Şuan ki 3, liğ ve 2. liğde oynasalar şampiyonluğa oynayacak oyuncular. Terfi baya baya zor olmuş demek ki.. En iyi 12 ler de liğlerde oynamayan tek oyuncularda Zonguldaklı lar ve ist. 1 çocuk daha vardı
münir Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2017 Bizim kızdığımız o mısırlılar sayesinde 3. Ligde keyif yapacaklar. Onları bi daha oynatmazlar. Seneyede düşecekler. Çocukların bir senesini yediler.
Mustafa Özkaymaz'e Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2017 Düşmezler orada Dinç Türeay ve Taci abi de oynarsa yani sadece 2 si oynasın şampiyon olurlar 3.ligde.Biz de bu sene terfiye gelecektır yabancıları duydugumuz ıcın ertelemeye karar verdik bakalım hayırlısı seneye zonguldak çıkar bence ki bu sene de çıkabılırler 4 takım cıkma ıhtımalı yuksek hiçbir sene 3 takım çıkmadı terfden hemen hemen
Cako67 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2017 o sporcular benim ve burçin hocanın sporcuları. 5 yıldır onlara yatırım yapıyoruz onlar için ligdeki takımı feda ettik. Tranferde yapmadık ama herkesin tranferine saygı duymak lazım. Öğrencilerimiz çok iyi mücadele ettiler izleyenlere de keyif vermişler ne mutlu bize. ama takım kapanacak dediler inşallah çıkarız 3.lige 1
SuatUgurlu Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2017 Çarpık düzen var. Umarım düzeltilir.
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2017 Zonguldaklı çocukları çok iyi tanıyorum.O çocukılar çıkar bencede merak etmeye gerek yok.Başarılar diliyorum.
bellek Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2017 Konu başlığı ve konu içeriği silindiği için....Konu kilitlenmiştir.
Recommended Posts