Ertan Oluşturma zamanı: 18 Nisan, 2017 Oluşturma zamanı: 18 Nisan, 2017 Forumun emektarlarından Selim Girit (Bellek) yönetim ekibine katılmıştır. Kendisine başarılar dileriz. 7
Slowhand Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2017 Foruma hayırlı olması dileğiyle, başarılar dilerim selim hocam.. 1
ararat1973 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2017 Bu işi başarılı bir şekilde yürüteceğine inanıyorum. 1
bellek Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2017 Yönetim ekibi tevazu gösterip beni de aralarına aldılar.. Kendilerine teşekkür ederim.. Eskiden rahattım keyfim yerindeydi...hani yediğim önümde yemediğim arkamda yazıp dururdum..Yönetim beni bir türlü yola getiremedi..En doğruyu yaptılar beni aralarına aldılar. Buyur dediler ..elimi kolumu bağladılar..Artık dönecek ve kaçacak hiç bir yerim kalmadı..Yandım bittim ben... Arkadaşlar kaldığımız yerden hep birlikte iyi şeyler üretmeye devam diyelim.. Üretirken de lütfen birbirimizin sınırlarına girmeyelim..Birbirimize daha saygılı vede hoş görülü bakalım.. Neden bunları yazıyorum derseniz ...zamanın da bende çok hatalar yaptım, kötü bir yolda olsa ister istemez tecrübe sahibi oldum.. İnsanız, hata yapa yapa öğreniyoruz doğal olan da bu..Bizler bu hataları asgari seviyelere çekme daha iyi ortamlar yaratmak için birbirimize destek olup kollarsak her şey daha güzel olabilir... Bizler burada üyeyiz ..Büyük üye küçük üye diye bir ayrım yok (yaş büyüklüğü anlamında) .Foruma gönderdiğimiz yazılarda lütfen birbirimize saygılı olalım..Küçük büyük ayrımı lütfen yapmayalım.. Forum kurallarında doğru ama bana göre en sıkıntılı olanlar.. Kulüp taraftarı ..Dil..Din..Irk..Politika .bu konularda arkadaşlar lütfen duyarlı olalım..Boşuna birbirimizi üzmeyelim.. Yazacak o kadar şey var ki..Söz gümüşse sükut altındır diyelim.. Selim Girit 7
haruncoskun Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2017 Hayırlı olsun Selim abi. 1
bellek Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2017 42 dakika önce, haruncoskun yazdı: Hayırlı olsun Selim abi. İlginiz için teşekkür ederim Harun Hocam.. Turushan Hocamla da karşılaşırsanız saygılarımı iletmenizi isterim.. 1
bellek Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2017 Beni foruma layık gören yönetim ekibine ve ilgilerini esirgemeyen saygıdeğer üyelerimize teşekkür ederim. Selim Girit
Bora Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2017 Hayırlı olsun Selim abi, kolaylıklar dilerim. 1
bellek Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2017 10 dakika önce, Bora yazdı: Hayırlı olsun Selim abi, kolaylıklar dilerim. Teşekkür ederim Sevgili Bora....Hepimiz için hayırlısı olur..
cagan Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2017 Ben yokken neler değişmiş böyle. Sen bu forumun ana muhalefet partisiydin Selim abi, şimdi iktidar ortağı olmuşsun. Yakında forum içi bir referandum yapıp başkanlığını ilan edersen şaşırmam valla. O zaman vay benim gibi sivri dillilerin haline! 4
bellek Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2017 4 saat önce, cagan yazdı: Ben yokken neler değişmiş böyle. Sen bu forumun ana muhalefet partisiydin Selim abi, şimdi iktidar ortağı olmuşsun. Yakında forum içi bir referandum yapıp başkanlığını ilan edersen şaşırmam valla. O zaman vay benim gibi sivri dillilerin haline! Artık yumuşadım ŞİMDİLİK pamuk gibi oldum...Hadi artık çık ortaya da yüzünü görelim.. 1
Remzi Sarıoğlu Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2017 Hayırlı olsun. Artık hizmet için buradasınız. Başarılar dilerim. 1
bellek Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2017 Tarih: 25.04.2017 Saat: 18:44, Remzi Sarıoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Artık hizmet için buradasınız. Başarılar dilerim. Sayın Hocam, temennileriniz için teşekkür ederim. Sizin gibi değerli hocalarımızın katkıları sayesinde daha iyi şeylerin ortaya çıkması dileklerimle.
Saadettin Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2017 Hayırlı olsun şimdiden. Çok sevindim. Tebrikler... 1
bellek Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2017 Bir saat önce, Saadettin yazdı: Hayırlı olsun şimdiden. Çok sevindim. Tebrikler... Teşekkürler Saadettin Hocam, artık daha sık sizleri aramızda görmek isteriz. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap