Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Teşekkürler Fatih..

Robot başlangıç eğitiminde antrenör için mükemmel bir yardımcı.İleriki seviyelerde ise right side veya left side top lar da kısa atışlarda flick antremanı için uygun.Under spin Kesik) toplarda pek yeterli değil.Kısaca antrenörden gelen kesik toplar daha etkili.Benim için robot daha ziyade ayak çalışması ve çabukluk üst vuruş antremanlarında faydalı.

Değerlendirmelerin için çok memnun oldum

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

Her şeyi çok güZel anlatmışşınız sorun yok buraya kadar ama masa tenisi.com ile ilgili övgüye gerek yok.yt a9 tavsiye ettiler osilatör bozuk çıktı ürünün arkasında durmadılar beni çinlilerle konuşturdu.bozuk malzemeyi bulun yollayalım dıyor ben mühendismiyim nerden bilicem .şu anda tüketici hakem heyetinde dosya ALTUNAYSPOR ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENDİ TAMİR EDİYORLAR.almayın kardeşim türkiyede varsa üretimi fabrikası yoksa elinizde patlar .

Gönderim Zamanı:
Tarih: 15.04.2017 Saat: 18:59, fatih ökten yazdı:

Susuz ortamda yüzme  ipi çekerek, ayak ağırlıkları ile ayak vurarak yüzme öğrenen, madalya alabilen yaş kategorisi müsabık yüzücü olabildiğime göre robotla da birkaç şey öğrenebilirim.)

Fatih Bey,

Robotu bırakın şimdi, susuz ortamda yüzme? Nası ya? :shock::pirpir::sasi:

Gönderim Zamanı:
1 dakika önce, Bilal OLGUN yazdı:

Bilal iyi de bunların hepsi kas güçlendirme. Hani yüzme kısmı? Su görmemiş çocuğa yüzmeyi nasıl öğrettin?

Gönderim Zamanı:
Şimdi, ongun yazdı:

Bilal iyi de bunların hepsi kas güçlendirme. Hani yüzme kısmı? Su görmemiş çocuğa yüzmeyi nasıl öğrettin?

Öğretmemiş, kendini geliştirmiş vucüdunu yarışmaya fit tutmaya çalışmış. Hiç kimse su görmeden öğrenemez ve ya öğretemez. Bu hareketler sadece güçlendirme yapmaz. Tekniğini ve dayanklılığını artırır belirli seviye de.

• Teşekkürler 1
Gönderim Zamanı:
Tarih: 07.10.2018 Saat: 22:55, Akal1903 yazdı:

Her şeyi çok güZel anlatmışşınız sorun yok buraya kadar ama masa tenisi.com ile ilgili övgüye gerek yok.yt a9 tavsiye ettiler osilatör bozuk çıktı ürünün arkasında durmadılar beni çinlilerle konuşturdu.bozuk malzemeyi bulun yollayalım dıyor ben mühendismiyim nerden bilicem .şu anda tüketici hakem heyetinde dosya ALTUNAYSPOR ALLAH RAZI OLSUN İLGİLENDİ TAMİR EDİYORLAR.almayın kardeşim türkiyede varsa üretimi fabrikası yoksa elinizde patlar .

Merhabalar,

Yerli masa tenisi markası MASTENS olarak yerli üretim robot çalışmalarımız devam ediyor. 2 Ay gibi bir süre içerisinde satışa sunacağız. Ürünümüz 2 yıl garantili ve tüm yedek parçaları tarafımızdan temin edilir durumda olacak. Ayrıca arıza durumunda servis hizmeti de sağlayacağız. Bu durumda robot almış ve çeşitli nedenlerle bozulup elinde kalmış bir masa tenisi sever kalmamış olacak.

MASTENS 

KULLANILAN LOGO BANNERİ.png

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 477 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...