denizcagan Oluşturma zamanı: 15 Mart, 2017 Oluşturma zamanı: 15 Mart, 2017 Öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık 3 yıldır amatör şekilde masa tenisi oynuyorum.Daha önce hiç combo raket kullanmadım.200-250 tl bütçem var.önerilerinizi bekliyorum. https://www.masatenisi.com/kombourun.aspx?id=16 Aklımda bunu almak var.Sizce nasıldır.Daha çok ofansif oynuyorum.Teşekkürler...
ararat1973 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2017 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2017 Eğer bütçeyi arttırabilecekseniz önerim şu olur; Tahta: Stiga allround evolution. Lastikler: Yasaka rakza X, 2 mm. Bu raket, linkteki raketten oldukça pahalı ama hiç olmazsa parasının hakkını verir. Linkteki raketten aynı derecede verim alacağınızdan şüpheliyim.
deniz yılmaz Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2017 Tarih: 15.03.2017 Saat: 00:33, ararat1973 yazdı: Eğer bütçeyi arttırabilecekseniz önerim şu olur; Tahta: Stiga allround evolution. Lastikler: Yasaka rakza X, 2 mm. Bu raket, linkteki raketten oldukça pahalı ama hiç olmazsa parasının hakkını verir. Linkteki raketten aynı derecede verim alacağınızdan şüpheliyim. İlk kombinasyonunuz icin lastiklerin hızlı olacağı kanaatindeyim dilerseniz XIOM MUV serisi kaliteli hazır raketler var bir inceleyin derim kontrollü ve sizi taşıyacak bir ekipman olacaktır hem nispeten hesaplı bir seçim de yapmış olursunuz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap