Aeyemre Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2017 Oluşturma zamanı: 8 Mart, 2017 Oncelikle herkese merhabalar 4 yildir masa tenisi oynuyorum.Ama bugune kadar hep hazir raketle oynadim ve okullar arasi turnuvalara katildim ve sampiyon olduk. (Orta iyi olarak seviyemi belirtmedim bu ornekten anlayabilirsiniz karar size kalmis ) onceden butterfly platin ile oynadim simdi ise raket topladim Stiga allround evolution ustune forehand e genesis s lastik backhande magna tx2 Sizce nasil olmus yorumlarinizi bekliyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2017 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2017 Bana göre,Genesis s yerine m daha iyi olabilir.Ama çok da önemli değil. İyi antrenmanlarda kullanmak dileğiyle.
Aeyemre Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2017 24 dakika önce, fatih ökten yazdı: Bana göre,Genesis s yerine m daha iyi olabilir.Ama çok da önemli değil. İyi antrenmanlarda kullanmak dileğiyle. Tesekkurler m iyi olabilir ama backhand lastigi cok rahat kullaniliyo onun icin bir Sorun yok
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2017 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2017 Senin için Sorun yoksa fikir almana da gerek yok.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap